Sådan bruges høre test til at afsløre autisme

08/23/2010 by admin

Sådan bruges høre test til at afsløre autisme

Børn, der har autisme ofte har tilstrækkelig brutto hørelse færdigheder, mens du stadig ikke reagerer på deres egne navne. Andre børn kan have god hørelse, men ikke tale i sætninger eller kun mumle. En høreprøve, der administreres af en professionel kan udelukke auditiv dysfunktion, samtidig med at hjælpe forældre afgøre, om autisme er en mulighed.

Instruktioner

• Undersøge de generelle retningslinjer for tale udvikling hos små børn. Ikke alle børn vil begynde at tale og kommunikere på samme måde på samme tid. Dit barn kan simpelthen ikke være klar til at kommunikere verbalt på en vis alder, så tale med din børnelæge før indgåelse af han har autisme.

• Tale med din børnelæge før du kontakter en høring specialist. Din børnelæge kan gennemføre forberedende retsmøde test før man anbefaler en specialist til dig.

• Bede om navnet på mere end én specialist når du mødes med din børnelæge. Specialister kan tage måneder at se dig til en aftale, så har flere valgmuligheder kan hjælpe flytte processen langs mere hurtigt.

• Søge en anden udtalelse fra en anden høring specialist. Brug oplysningerne fra din børnelæge og din første specialist besøg for at tale med lægen at give den anden udtalelse.

• Bringe resultaterne af dit barns høreprøver til et sprog eller talepædagog. Denne specialist vil ikke kun være i stand til at fortolke testene, men kan også bruge oplysningerne til at designe en terapi plan for dit barn.

Tips & advarsler

  • Få kopier af dit barns medicinske journaler fra børnelæge. Du vil gerne bringe disse poster til specialist. Disse optegnelser skal indeholde information om høreprøver udført på fødslen og øre undersøgelser eller operationer.
  • Spørg din børnelæge oplysninger for mere end én høre eller tale specialist. Da aftaler kan være svært at få, kan at have navne for flere specialister gemme dig og dit barn tid. Du kan også ønsker at få en second opinion fra en anden praksis.
  • Bede om at være til stede mens høreprøver til at afsløre autisme administreres. Dit barn kan finde høreprøver at være skræmmende. Et barn, der er mere behagelig vil reagere bedre på test, tilbyder mere præcise resultater.
  • Hvis resultaterne af en høreprøve sige dit barn har god hørelse men svarer ikke til hans navn eller taler af en vis alder, det betyder ikke, han har autisme. At have en høreprøve er en af flere indikatorer for autisme, men er ikke en diagnose. Tale med din læge for at bestemme dit barns situation og korrekt diagnose.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com