Baby vægt tab planen

03/31/2012 by admin

Nu at din smukke bundt af glæde er endelig her, du insisterer på at slippe af med den vægt, du pakket på under din graviditet. Med lægens velsignelse, lidt beslutsomhed og nogle planlægning er at miste baby vægt et snuptag.

Tempo dig selv

Ønskede vægt off nu, men du skal huske, at det tog 9 måneder at få vægten, så det ikke kan smelte ud natten over. Når du forstår, at tabe alle kan tage op til 1 år, kan du begynde at udforme din plan for angreb til at tabe, langsomt og for evigt.

Postpartum crash slankekure er fristende, men ikke kun vil være du fratager din krop af nødvendige næringsstoffer, der kræves til at helbrede efter fødslen, men hvis du sygepleje, din baby vil ikke modtage fordele af sygepleje.

Langsom vægttab er også kvalitet vægttab. Kvinder, der taber sig over en gradvis periode på grund af motion og sund kost tendens til at holde det ud mod dem, der drastisk reducerer kalorier for en begrænset mængde tid.

Planlæg dine måltider

Nu, barnet er her, du er mere travlt end nogensinde og er konstant på vagt. Dagene af dvælende i køkkenet at skabe et nyt mesterværk er for tiden, så planlægger og Tilbered dine måltider i løbet af nap tid, således at du kan få fat i sund mad når du er sulten.

Spise en fornuftig kost, badet i masser af grøntsager, frugt, fuldkorn, nødder, olier og magert kød. Fjern sukker og alkohol fra din kost; disse fører til tomme ekstra kalorier.

Vælg at spise mindst 1500 kalorier pr. dag, hvis du ikke sygepleje og 1.800 om dagen for ammende mødre. Planlægge din morgenmad, frokost, middag og tre snacks under barnets nap. Du skal oprette måltider, der kan opvarmes i mikroovn hurtigt eller spises kold hvis det er muligt.

For eksempel, for at opnå 1500 kalorier, kunne du have stål-cut havregryn og blåbær til morgenmad, et lille æble og naturlige jordnøddesmør for din formiddag snack og en spinat salat med fedtfattig dressing til frokost. Midt på eftermiddagen snack kunne snor ost og skære gulerødder efterfulgt af 3 ounce af grillet kylling, 2 kopper af blandede grøntsager og en lille bagt kartoffel til middag. Har 2 eller 3 kopper luft-poppet popcorn som din aften snack.

Vedtage en ny livsstil

Du er ikke bare forsøger at tage væk fra baby vægten men snarere at integrere en ny, sund livsstil, så du kan være en energisk mor. For at holde vægten off og vedligeholde din sunde glød, fortsætte efter et fornuftigt program lang efter vægten er faldet.

Når lægen giver dig grønt lys, skal du tilføje øvelse til din dag. Købe en baby jogging klapvogn og tage barnet til en løbetur i den friske luft. Hvis du er nødt til at blive hjemme, køre på et løbebånd eller købe workout dvd'er, som du kan gøre under nap tid.

Efter tid, vil du se en ny dig, der vil sandsynligvis være sundere og stærkere end før baby du. Husk, at du spiser sundere og udøver ikke kun fordi du ønsker at tabe sig men også fordi du vil snart være jagter en nysgerrig lille barn omkring!


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com