Effekter af alkohol på sindet, ræsonnement & logik

09/06/2012 by admin

Når de anvendes i moderate mængder kan alkohol faktisk have sundhedsmæssige fordele. Problemerne opstår når det misbruges. Det kan ikke kun føre til skadelige virkninger på kroppen, men sindet såvel.

Betydning

Ifølge National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme, drikke kun et til to drinks kan medføre nedsat hukommelse, langsommere reaktionstid og sløret syn.

Funktion

Alkohol fungerer som en depressivt. Dette betyder, at det forårsager sanser til at blive sløvet i en mindre aktive centralnervesystemet.

Alkoholpromille

Alkoholpromille er mængden af alkohol i blodet. Den lovmæssige grænse er 08, som generelt kan være nået i 2 til 4 drinks, selvom dette afhænger af faktorer som mad i maven og din vægt (Se ressourcer).

Værdiforringelse

Når blod alkohol niveau bliver til omkring.06, blive dom og reaktionstid forringet. Dette kan give dig en afslappet følelse, der kan føre dig til at drikke mere.

Følelser

Alkohol i blodet nærmer.09, blevet balance, hørelse og syn stadig mere svækket. Følelsesmæssige udsving som depression og opstemthed også begynder at dukke op.

Balance

Når alkohol i blodet nå.12, er der en betydelig mangel på dømmekraft og mentale fakulteter. Balance og koordination også blive meget forringet.

Lægehjælp

Når blodet når.14, er der ekstrem mental svækkelse og tab af fysisk kontrol. Ved dette punkt, er medicinsk bistand ofte nødvendig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com