Måder at helbrede ondt i halsen

06/20/2011 by admin

Have forskellige ondt i halsen, ikke at forveksle med lige så smertefuld strep hals eller tonsillitis, kan forekomme for en række årsager. De kan være resultatet af kulde og/eller influenza vira, post-nasal drop eller vejrtrækning gennem munden i en længere periode af tid mens du sover. Hvis ondt i halsen ikke er resultatet af streptococcus bakterier eller inficerede tonsiller, er mulige kure ikke kun rigelige, men billige og ikke-receptpligtige.

Tager acetaminophen eller ibuprofen, mens samtidigt ved hjælp af nogen af de tre metoder nedenfor, vil hjælpe til at dæmpe ubehaget gevaldig.

Saltvand gurgle

Den billigste og nemmeste metode til at lindre ondt i halsen er at blande en spiseskefuld af regelmæssige salt med 8 ounce af varmt vand og gurgle. Vippe hovedet tilbage, men sørg for ikke at uheld sluge saltvandet, gurgle med en mundfuld af skyl, spytte det ud og Gentag. Den første måde, hvorpå dette hjælper irritation er at rengøre bagsiden af halsen over eventuelle bakterier og post-nasal debris. For det andet, at salt trækker fugt ud af betændt hals væv, lindre den ubehagelige "oppustede" følelse, der ledsager en halsbetændelse.

Dette vil ikke helbrede ondt i halsen straks--som dette skrives, intet-- men relief kommer forholdsvis hurtigt hvis gjort et par gange om dagen.

Halsen spray

Halsen spray er en anden stor mulighed for at lindre betændelse og ubehag. Produkter såsom Vicks formel 44 og Cepacol er særdeles velkendt, og er ofte gå til produkt for halsbetændelse syge. De aktive ingredienser i produkterne er menthol og benzocain, begge lindre smerter ved at fungere som lokalanalgetika. Naturlige halsen spray er tilgængelig på helsekost butikker, og disse er fri for farvestoffer og unødvendige konserveringsmidler. Den aktive ingrediens i mange naturlige halsen spray er stadig menthol, selvom en række alternative hals sprays bruge ingredienser såsom slippery elm ekstrakt, fed olie og bi propolis.

Befugtningsapparater

For dem, der har tendens til at sove med deres mund åben, er et værelse luftfugter en god løsning. Dette er især tilfældet for dem, der bor i områder med lange vintre, hvor indendørs luft kan blive meget tør fra varme og manglende ventilation og omsætning. En luftfugter eller vaporizer, placeret i sit soveværelse og aktiveret før går i seng, vil holde en cool tåge i luften, lindre tørre betingelser, der kan irritere og opflamme halsen væv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com