Hvordan kan jeg Give ordentlig Skin Care til et plejehjem patienten?

06/13/2011 by admin

Hvordan kan jeg Give ordentlig Skin Care til et plejehjem patienten?

Plejehjemsbeboere kan have en kompromitteret hudlidelse på grund af faktorer som alder eller bivirkninger af medicin. Men den mest almindelige bekymring for dem omsorg for de ældre beboer er forebyggelse af tryksår. Når de gør udvikler, de er vanskelige at helbrede, og kan blive en alvorlig risiko for beboernes sundhed og trivsel. De er ikke altid undgås, men de fleste plejepersonale overveje forebyggelse af tryksår til en være en central del af deres rolle i at give god holistisk pleje.

Instruktioner

• Foretage en fuld vurdering på hver ny beboer. Vurdere tilstanden af huden, at bemærke nogen eksisterende indikatorer af sårbarhed over for tryksår, som huden pauser eller røde områder. Overveje alle aspekter af beboernes sundhed og trivsel, herunder faktorer, der kan bidrage til udviklingen af tryksår, som en dårlig ernæringsmæssige tilstand.

• Udvikle en hud pleje protokol for plejehjemmet. Sørg for, at alle plejepersonale er uddannet til at drage omsorg for beboernes huden korrekt. Sikre, at alle beboere har en omfattende plejeplan, som er gennemgået med jævne mellemrum.

• Sikre, at alle beboere tilbydes toilet besøg ofte. Ændre og vaske inkontinente beboere straks. Anvende en barriere cremen, hvis dette er blevet anbefalet. Sikre at vask og anvendelsen af fløde udføres blidt.

• Bruge særlige madrasser og trykaflastende apparater korrekt. Uddanne personalet til straks rapport og registrere eventuelle røde områder, eller huden pauser. Overvåge hydrering og ernæringsmæssige tilstand af hver beboer. Give kosttilskud, hvis disse er blevet anbefalet

• Kontroller, at immobile beboere omhyggeligt er tændt hver to timer. Hjælpe mobile beboere til at gå og ændre position med hyppige mellemrum. Inddrage diætist og fysioterapeut i forbindelse med gennemførelsen af hudpleje.

Tips & advarsler

  • Bruge diagrammer til at styrke betydningen af at dreje til plejepersonale.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com