Sådan testes for Staph

07/01/2011 by admin

En stigning i forekomsten af staph infektioner har været stødt på i nyfødte, gravide kvinder og personer med kroniske lidelser som diabetes og hjertesygdomme. En stigning i antallet af AIDS-tilfælde i de seneste år er også en af de mest fremtrædende årsagsfaktorer for udbredelsen af staph infektioner. Staph infektioner præsenterer sig med symptomer som bylder, bylder og Furunkler. En begrænset form for rødlig patch kan opleves i det berørte område. De syge betingelser, der måske korreleret med disse symptomer er skoldes hud syndrom, mastitis, børnesår og lungebetændelse. De sørgelige konsekvenser, der følger en automatiseret tilfælde af staph infektion stille diagnose af denne infektion på et tidligere tidspunkt en nødvendighed.

Instruktioner

• Rengør den berørte region med en antiseptisk opløsning. Check udløbsdatoen for løsningen, før du bruger den.

• Ved hjælp af en skalpel, forsigtigt få et eksemplar af de berørte væv fra det pågældende websted. Anvende en bandage til regionen fra hvor væv modellen er opnået.

• Anbring prøven på et dias og skyl det med krystalviolet, jodopløsning (bejdsemidler), ethanol, safranin (kontrastfarve), vand.

• Placer slide med farvede modellen på det under mikroskop og observere. De blå eller violet stoffer observeret i diaset er stafylokokker bakterier ansvarlige for staph infektioner.

Tips & advarsler

  • Staph infektioner kan forebygges ved overholdelse af hygiejnisk procedurer under graviditet og menstruation.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com