Sådan køber du grusomhed-fri produkter

07/10/2011 by admin

Sådan køber du grusomhed-fri produkter

Mange mennesker vælger at leve grusomhed-fri--de undgå at købe produkter er testet på dyr eller lavet med animalske produkter eller biprodukter. Nogle også gå vegetar og ikke spiser kød, og andre gå veganer og undlade at spise eller ved hjælp af produkter fremstillet med animalske produkter af enhver art. Der er mange grader af levende grusomhed-fri, så vælg niveauet af engagement du er villig til at gøre.

Instruktioner

• Beslut på forhånd graden af grusomhed-fri lever du ønsker at forfølge. Overveje going veganer eller vegetar, eller blot boykotte virksomheder, der tester på dyr og animalske produkter og biprodukter og købe økologisk kød og fritgående kylling og æg.

• Komme online og tjekke grusomhed-fri organisation hjemmesider. Mange en liste over virksomheder, der gør og ikke tester på dyr eller bruge animalske produkter. De fleste virksomheder placerer en grusomhed-fri etiket på deres produkter (en kanin). Et overraskende antal af andre selskaber bruger ikke grusomhed-fri etiketter, selvom de ikke tester på dyr.

• Gå gennem dit hjem og kigge efter produkter, du har i øjeblikket, er grusomhed-fri eller ikke testet på dyr. Læs etiketterne og holde en liste over grusomhed-fri virksomheder med dig. Slippe af med alt andet. Give det væk eller genbruge så meget som du kan.

• Find udskiftning mærker for de varer, du har brug for. Start online for at finde alt fra barbermaskiner til glas renere til papirhåndklæder. Kontakt producenten, hvis du er usikker på deres politikker.

• Gå på indkøb. Køb online eller gå til din lokale helsekost eller hele fødevarer butik for at finde en række grusomhed-fri produkter. Hvis du er på et budget, gå til discount butikker og omhyggeligt læse etiketter for at finde de grusomhed-fri varer du leder efter.

• Indse, at du kun kan gøre dit bedste. I nogle tilfælde er det umuligt at købe grusomhed-fri. Du skal muligvis lægemidler, der er testet på dyr, har møbler lavet med materialer, herunder dyr af produkter, eller du kan spise en forarbejdet mad indeholdende animalske biprodukter ved et uheld. Bare være på vagt og lære så meget som du kan, før du køber og vil du være godt på vej til levende grusomhed gratis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com