Ankel Cast farve varianter

02/29/2012 by admin

Ankel Cast farve varianter

Traditionelle afstøbninger af gips er meget tunge, især for børn, og er på vej til at uddø. Læger foretrækker at bruge glasfiber afstøbninger, som er stærkere og mere letvægts. Mens gipsafstøbninger kommer kun i farven hvid, glasfiber kaster kommer i mange forskellige farver. Ofte gange, vil lægen give patienten til at vælge farven på deres glasfiber stemmer.

Blå

Glasfiber afstøbninger er blå uden selv at tilføje farve. Plast af glasfiber kaster kommer i blå, epoxy (honning-farvede) eller klare uden at have nogen pigment føjes til dem. Blå glasfiber afstøbninger er normalt tilgængelige på hospital eller læger kontoret.

Sort og grå

Mens ikke meget almindelig, kommer glasfiber ankel kaster i sort og grå. Da de ikke er meget populære, sort og grå kaster findes muligvis ikke straks. Nogle læger vil ændre farven på støbt halvvejs gennem healing periode, så anmodning sort eller grå på forhånd.

Gul

Gul er den klareste farvet stemmer, at en patient kan have. Uncolored glasfiber kaldes epoxy, som er en honning-farvede gul. Men en lyse neon gul er tilgængelige for dem, der ønsker at afgive en erklæring med farven af deres ankel stemmer. Gul er et godt valg, hvis patienten ønsker folk til at underskrive stemmer, som er meget synlig på gul, sort markør.

Hvid

Gipsafstøbninger kommer kun i hvid. Glasfiber casts kan kommer i hvid samt, men farven skal være anmodet om siden hvid er ikke den "normale" farve til glasfiber afstøbninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com