Fakta om fordøjelsessystemet sygdom

04/03/2012 by admin

Blandt de talrige fordøjelsessystem sygdomme er nogle af de mest almindelige diverticular sygdom, inflammatorisk tarmsygdom, mavesår, mavekræft, kolorektal cancer og gastroøsofageal reflukssygdom. De nationale institutter for sundhed oversigt over fordøjelsessystemet sygdomme med et link til oplysninger på hver tilstand på digestive.niddk.nih.gov/ddiseases/a-z.asp.

Diverticular sygdom

Diverticular sygdom er en tilstand, hvor små poser form i tyktarmen. De kan blive betændt eller inficeret mad bliver indgivet i dem.

Inflammatorisk tarmsygdom

Inflammatoriske tarmsygdomme omfatter colitis ulcerosa, som er en betændelse i slimhinden i tyktarmen, og Crohns sygdom, som kan påvirke nogen del af mave-tarmkanalen fra mund til anus.

Mavesår

Mavesår er sår i slimhinden i maven eller din duodenum, der er et kort afsnit af tyndtarmen, der forbinder dine tarme og din mave. De forårsager symptomer på fordøjelsesbesvær, smerter og en brændende fornemmelse. Venstre ubehandlet, kan de resultere i blødninger, perforering eller obstruktion.

Mavekræft

Mavekræft, også kendt som gastrisk kræft opstår oftest i mennesker aldre 60 til 70.

Colon og rektal kræft

Colon og rektal kræft, også kaldet kolorektal cancer, er andet højeste dødsårsag kræft i USA, ifølge Fordøjelsessystemet lidelser, digestivesystemdisorders.com.

GERD

Gastroøsofageal reflukssygdom eller GERD, er en tilstand, hvor gastrisk syre strømmer ind i spiserøret fra maven, forårsager halsbrand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com