Hvad er noradrenalin bruges til?

04/06/2012 by admin

Hvad er noradrenalin bruges til?

Noradrenalin er en kemisk fremstillet af binyrerne, der fungerer som både et hormon og som en neurotransmitter. Det fungerer for at forberede kroppen til at handle og reagere under ekstremt pres. Det er også administreres som et lægemiddel.

Funktion

Norephinephrine er ordineret til betingelser hvor blodtrykket er lavere end normalt, såsom i blodtransfusioner eller myokardieinfarkt hjertet.

Funktioner

Det er også bruges til at stimulere kroppens forsvar reaktion i nødsituationer, som i faretruende lavt blodtryk og hjertestop.

Identifikation

Noradrenalin er en kamp-eller-flygt hormon kaldet en catecholamin. Katekolaminer arbejde er en del af det sympatiske nervesystem, del af nervesystemet, der reagerer for at understrege.

Vejrtrækning

Noradrenalin frigives for at reagere på korte perioder med stress. Det åbner op for vejrtrækning airways ved at afslappe musklerne.

Glukose

Det øger også produktionen af glukose, gennem glycogenolyse--en proces, der konverterer glykogen butikker til glukose. Dette øger mængden af "brændstof" cirkulerende i kroppen under denne imponerende stress.

Fedt butikker

Under stress øger noradrenalin også kroppens konvertering af lagret fedt, der også fungerer som en energikilde, samt beskyttelse af cellerne fra skader.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com