Hvorfor jeg har lavere ben smerte når Walking men ingen smerter i hvile?

03/16/2012 by admin

Smerter i benene er en fælles klage og kan være et symptom på sygdom eller skade. Det kan være forårsaget af en skade, som en stamme eller fraktur. Det kan være forårsaget af en infektion eller et problem med din arterier eller nerver. Det kan også være forårsaget af en krampe eller overforbrug bare.

Kramper

En muskel krampe kan forårsage lavere smerter i benene. Muskelkramper kan være forårsaget af dehydrering, medicin eller muskeltræthed. Hvis du oplever kramper fra overforbrug, vil du have fortsat smerter mens du gå og ved hjælp af ben og benmusklerne. Men efter hvile, kramper bør lette og forsvinde. For at afhjælpe muskel kramper, kan du hvile og ophøje dine ben mens blidt massere området af dit ben med krampe.

Åreforkalkning

Åreforkalkning kan også forårsage lavere smerter i benene. Dette er en sygdom, der forårsager fortykkelse af arterierne, der reducerer blodgennemstrømning. Fortykkelse er normalt forårsaget af plak. Dette kan forårsage alvorlige komplikationer, da det reducerer blodgennemstrømningen til de store arterier, herunder benene. Smerter i benene vil være intens, når du går eller udøve, men efter hvile og eventuelt opløftende dine fødder til at hjælpe med blodgennemstrømningen, smerten vil gå væk. Hvis du har andre sundhedsmæssige forhold, der kan føre dig til at tro du har aterosklerose, se en læge.

Dyb venøs trombose

Dyb venøs trombose opstår, når en blodprop blokerer blodtilførslen. Det påvirker de store vener på den nederste ben og lår og kan være farlige hvis blodprop rejser ind i hjernen, lunger eller hjerte. Symptomer på dyb venøs trombose er rødme i det ene ben, øget varme i det ene ben, smerter i benene og ømhed i det ene ben og hævelse i det ene ben. Dette kan opstå på grund af sengeleje, fedme, medicin, nylig operation eller sidder i lange perioder.

Hvis du har nogen symptomer på denne betingelse, ringe til din læge. Hvis du har symptomer og smerter i brystet, bør problemer med vejrtrækning, hoste op blod eller tab af bevidsthed, du gå til en skadestue straks eller ringe 911. Blodfortyndende medicin er ofte ordineret til at behandle denne tilstand.

Hvornår bør du se en læge?

På et tidspunkt, kan dine smerter i benene være så alvorlige, at du ønsker at søge lægehjælp. I nogle situationer, skal du ringe til din læge straks. Disse omfatter: en smertefuld ben, der er hævede eller rød; feber eller infektion; smerter, der forværres, når walking og forbedrer med resten; et ben er sort og blå; et ben, der er kold og bleg, mangler omsætning; og smerte, der ikke er lindres med resten, elevation og is.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com