Hvilke virkninger har rygning på milten?

06/26/2014 by admin

Hvilke virkninger har rygning på milten?

Rygning skader kroppen på mange måder. Nikotin fra cigaretter absorberes i blodbanen og kan påvirke, hvordan kroppens organer fungerer. Milten er en perifer organ ikke ofte drøftes i forbindelse med rygning, men det er i risiko for skader.

Funktion

Milten er en stor krop orgel, der filtrerer skadelige eller beskadigede røde blodlegemer og uønskede bakterier fra blodet.

Indvirkning

En undersøgelse foretaget af Brookhaven National Laboratory konkluderet, at nikotin påvirker flere vigtige organer i kroppen, herunder milten ved at reducere mængden af enzymet monoamin oxidase B (MAO B).

Funktioner

MAO B er ansvarlig for at nedbryde kemiske forbindelser, der forårsager højt blodtryk. Det nedbryder også kosten aminer og neurotransmittere, at have en effekt på både krop og personlighed.

Resultater

Undersøgelsens resultater viste en reduktion på op til 46 procent af MAO B i rygere, hvilket reducerer deres evne til at forblive raske organer.

Overvejelser

Milten betragtes ikke som et afgørende organ og andre perifere organer er i stand til at håndtere mange af miltens ansvar hvis nødvendigt. Men MAO B virkningerne af nikotin påvirker hele kroppens evne til at fungere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com