Hvordan til at afvise Depression behandling

12/21/2010 by admin

Hvordan til at afvise Depression behandling

Depression er oplevet af millioner af mennesker. Det er en psykisk tilstand af modløshed, der er så dyb, at det griber ind i en persons evne til at deltage i og nyde normale aktiviteter. Der er behandlinger, der kan lindre symptomerne på depression, men nogle af disse behandlinger har alvorlige bivirkninger og konsekvenser. Mark Tyrell i hans artikel offentliggjort på "Klinisk Depression" noter: "Grunden til der er så mange bivirkninger med antidepressiva er virkelig på grund af manglende fuld forståelse om, hvordan antidepressiva, og depression, påvirker hjernen." Nogle mennesker kan føle de er at vælge mellem en deprimeret tilstand eller tilstanden lavet af bivirkninger, og for nogle, disse to stater kan være lige så grim. At være deprimeret ikke stige til niveauet af mental defekt, den standard som kompetence er evalueret lovligt. Dog er en individuel kompetence spørgsmålstegn ved hvis de viser en mangel på omsorg for sig selv og fremtiden, begge funktioner af depression. En person, der er deprimeret kan vælge at afvise behandling, depression, men de bør også være parat til at demonstrere den mentale kompetence til at træffe denne beslutning. De gør skade på sig selv gennem afvisning af behandling?

Instruktioner

Hvordan til at afvise Depression behandling

• Indsamle beviser om dine grunde til afslag. Disse bør omfatte alvorlige bivirkninger, lægemiddelinteraktioner for andre forhold du har, evne til at yde behandling, religiøse grunde gøre indsigelse mod behandling, bevis for utilstrækkeligheden eller farerne ved foreslået behandling.

• Indsamle beviser din lignende nægtelse af andre behandlinger for andre betingelser før du blev deprimeret. Dette beviser kan omfatte en religiøs afslag på behandling, manglende evne til at råd til behandling, manglende evne til at leve med bivirkninger og farerne ved foreslået behandling. Dette vil vise en fortsatte tankeproces ikke ændres ved din nuværende depressiv tilstand.

• Oprette en liste over alternative handlinger, som du har til hensigt at udforske for at bistå i lindring af dine symptomer. Denne liste kan indeholde ernæring, søvn hjælpemidler, lysterapi, naturmedicin, akupunktur, akupressur og motion. Dette vil vise din interesse for din egen regning og din fremtid. Du nægter behandling, ikke dit helbred.

• Anmeldelse kompetence standarder så du forstår det underliggende begrebet kompetence, selvstændighed og rettigheder. Argumentet er, at depression ændrer tænkning, således at den deprimerede person gør valg, der vil opretholde deprimeret tilstand og reducere eller ende, liv.

• Arrangere et møde med din mentale sundhed udbyder og de umiddelbare personer, hvis udtalelse er vigtigt i din afvisning af behandling. Anmode om, at de fastholder stilhed, mens du foretager din anmodning. Husk på, at de ikke kan tvinge dig til behandling, medmindre du er mindreårig eller ellers erklæret umyndig. Din anmodning er virkelig at vise din kompetence, både for dig selv og din målgruppe.

• Demonstrere self-advocacy. Opfølgning ved at forfølge alternativer for at hjælpe dig med at forbedre din mentale tilstand og ved at fjerne hindringer for din opsving fra depression.

Tips & advarsler

  • Kompetence er hverken ret eller et privilegium. Det er åbenbaret gennem handlinger. Det bedste forsvar mod pålagte behandling er at opretholde og fortsætte handlinger egenomsorg. Self-værgemål er en privilegeret status, og hver person skal demonstrere evnen til at handle mod sig med de samme Pro sociale adfærd de ville give til andre.
  • Du kan opdage du er ikke i stand til at handle i din egen egenomsorg og at din kompetence som self-guardian er blevet kompromitteret af din depression. Dette kunne gøre dit ønske om at afvise behandling en handling af inkompetence. Være sandfærdig, hvis dette sker, fordi de første skridt mod det bedre er en anerkendelse af problemets omfang.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com