Tegn & symptomer på dårligt blodomløb

01/20/2014 by admin

Dårlig blodcirkulation i kroppen kan være en midlertidig tilstand, som forlader et ben i en stilling for længe, eller tegn på kredsløbssygdomme problemer. Når arterierne er blokeret, eller hvis der andre problemer, resultatet kan være et potentielt livstruende tilfælde af dårlig blodcirkulation, især når ledsaget af hjertesygdomme eller diabetes. Der er en række symptomer forbundet med dårlig blodcirkulation.

Sensation

Prikkende, brændende eller følelsesløse fornemmelser i kroppen er større tegn på dårlig blodcirkulation. Disse ske normalt i hænder, arme, fødder og ben.

Følelsesmæssige tegn

Hukommelsesproblemer og lav entusiasme eller energi ledsaget af nogle af de andre fysiske symptomer kan være tegn på dårlig blodcirkulation.

Dårlig heling

Et tegn på dårligt blodomløb er sår, der ikke helbredelse ordentligt, især i arme, fødder og ben.

Farveændringer

Dårlig blodcirkulation kan føre til et udseende af blueness eller voksagtig bleghed i ens teint, ifølge Mayo Clinic. I svære tilfælde af dårligt blodomløb, en del af lemmer kan blive lilla eller sort.

Vejrtrækning spørgsmål

Åndenød og uregelmæssig hjerterytme kan også ledsage andre tegn på dårlig blodcirkulation.

Behandling

Øget motion, tabe sig og kontrollere blodtrykket og kolesterol under en læges tilsyn kan lindre dårlig blodcirkulation, ifølge mund Smart.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com