Fakta til at hjælpe med at holde studerende fra rygning

01/19/2011 by admin

Fakta til at hjælpe med at holde studerende fra rygning

Fordi de fleste rygere rapport afhente vanen i deres teenage år, det er vigtigt at lære børn og teenagere farerne ved rygning tidligt for at tilskynde dem til ikke at starte. Hvis et barn sætter aldrig en cigaret i munden, så behøver han ikke at bekymre dig senere om at bryde en alvorlig afhængighed, der er meget vanskeligt at overvinde. Der er mange fakta du kan citere for at hjælpe med at holde studerende fra rygning. Børn og teenagere skal vide, at livet er meget lettere, hvis de aldrig ryger på alle.

Omkostningerne

For at hjælpe med at holde studerende fra rygning, give dem fakta, der ramte dem i tegnebogen. Fortælle dem, hvor meget en pakke cigaret omkostninger. Hvis en person ryger en pakke om dagen, Multiplicer, at ved 365 dage til at vise dem, hvor meget er brugt på cigaretter i et år. Finde de mest aktuelle omkostninger per pakke i dit område for dette faktum.

Personlig hygiejne og Dental spørgsmål

Give eleverne oplysninger om passiv virkninger af rygning. De skal vide, at rygning gør din ånde og hår stinker, og efterlader dit tøj og interiør af din bil og hjem duftende forslidt. Det vil endda pletter vægge, gardiner og vinduer i dit hjem.

Rygning vil pletter fingrene og dine tænder og er dårligt for din generelle tand- og tandkødslidelser sundhed. Selv hvis en ryger forsøger at holde op med god tandhygiejne af regelmæssigt besøger en tandlæge, lade eleverne vide, at rygere ikke gendanne så hurtigt fra tandbehandlinger som gør ikke-rygere og kan opleve mere tand - og tyggegummi-relaterede sundhedsproblemer på grund af rygning.

Andre sundhedsrisici

Understrege at studerende at rygning skader dine lunger og efterlader du forpustet. Spørg din elev, hvis han ønsker at ende op indhaling en ilt tank rundt med ham overalt han går. Understrege, at studerende, hvornår du kan ikke trække vejret, at stort set eliminerer gør nogen af de fysiske ting, de nyder at gøre. Rygere har flere medicinske problemer i almindelighed end ikke-rygere. Gøre opmærksom på bekostning af medicinsk behandling og slid og besværet med at skulle gå til lægen på grund af tobaksrelaterede sygdomme. Rygere har også svært ved at få sygesikring.

Rygning fører til kræft, lungesygdomme, hjertesygdomme, emfysem, kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL) og dårligt blodomløb. Det er meget svært på huden, forårsager rynker og linjer, der giver udseendet af for tidlig aldring.

Andre overvejelser

Lade eleverne vide, at hvis de ryger, passiv rygning fra cigaretten kan skade lungerne af andre. Hvis de ryger, mens du er gravid, øger de risikoen for at have en præmature eller lav fødselsvægt baby.

Social paria

Du kan fortælle dine elever at selv om de kan synes deres jævnaldrende vil overveje dem cool hvis de ryger, de vil finde ud i korte orden, de fleste mennesker vil opfatte dem noget af en socialt udstødt.

Rygning er også en frygtelig besværligt vane, fordi de fleste steder, det er forbudt at ryge inde længere. Dette betyder, at rygere vil tilbringe deres liv på verandaen i regn, slud, sne og hagl ryge, mens alle andre er inde i, varm og morer sig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com