Applebees valnød Blondie ernæringsmæssige oplysninger

12/08/2012 by admin

Hvis du har nogensinde spiste på Applebee's, er der en god chance for du stikprøven menuen dessert. Maple smør Blondie er fundet på denne menu. Desserten består af en ikke-chokolade brownie bagt med nødder. Det er kvæles i valnødder, vanilleis og en underskrift ahorn smør sauce og serveres på en varm stegepande. Da Blondie falder under olie og fedt kategori på fødevarer pyramide, kan det skade på din kost og skubbe din daglige kalorie anbefalinger over grænsen.

Kalorier

Maple smør Blondie indeholder 763 kalorier per portion, 469 som er fra fedt, ifølge oplysninger fra thedailyplate.com. Til dessert 52 gram fedt udgør 80 procent af den anbefalede daglige tilførsel baseret på en 2,000 kaloriediæt. Den fulde del kan prale af 19 gram mættet fedt---95 procent af dagpenge. Desuden indeholder Blondie 12 gram flerumættet fedt.

Protein og kulhydrater

Maple smør Blondie indeholder 6 gram protein, eller 12 procent af den anbefalede tilførsel. Ligesom mange desserter, Blondie stivelsesholdige og giver 72 gram kulhydrater---næsten en fjerdedel af den daglige værdi. Blondie har også 58 gram af kosten sukker.

Kolesterol og natrium

Ifølge American Heart Association, mættet fedt bør spises i moderate mængder og kolesterol forbrug bør holdes på 300 mg dagligt. Blondie indeholder 91 mg kolesterol, og 30 procent. Desuden holder Blondie 509 mg natrium i hver servering---21 procent af dagpenge.

Overvejelser

Maple smør Blondie er en lækker dessert; Det er imidlertid høj i både fedt og sukker. Forbrugende Blondie bør være en lejlighedsvis nydelse og ikke en hverdags mad valg. I stedet for at spise det hele dessert, dele det med en ven eller bestille is på siden og tage halvdelen af brownie portion hjem.

Advarsel

Hvis du har diabetes, kolesterol eller hjerte-relaterede spørgsmål, er det vigtigt at etablere en sund kost med din læge. Da applebees ahorn smør Blondie indeholder betydelige mængder af sukker og kolesterol, kan det ikke være den bedste dessert valg for din kostplan. Ifølge den amerikanske Diabetes Association, reducere mængden af mættet og transfedt i maden også reducerer risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com