Lever Detox for alkoholikere

12/07/2012 by admin

Lever Detox for alkoholikere

Når afhængighed begynder at tage fat, kan afvænning være den bedste løsning. Kroppens afhængighed er produktet af en biokemiske ændre i din krop, din krop begynder at afhænger af tilstedeværelsen af et stof og justerer måde det funktioner som et resultat. Når du bliver afhængige af alkohol, kommer din krop til at afhænge af dens tilstedeværelse som supplement til andre hormoner eller kemikalier, som det kan have standset produktionen af.

Støtte leveren

Din lever er en oplagringsplads for vitamin A, D, E og K. Det er også filtreres gennem der alkohol passerer og behandles. På grund af dette, overdrevent drikkeri kan bære ud din lever, dræne det af næringsstoffer og erstatte sine butikker med farlige giftstoffer. Over tid, kan disse toksiner føre til alvorlige leverproblemer og endog leversvigt. Husk at spise healthfully under din detox periode. Ikke ryger cigaretter eller træffe andre lægemidler. Du bør tage en multivitamin, der indeholder vitamin A, D, E og K til at hjælpe din lever genoplade, og tage et proteintilskud til at hjælpe sin aminosyre produktion. Leveren er også ansvarlig for produktionen af galde, som nedbryder fedtstoffer, og efter din detox du måske vil bemærke vægttab, fordi din leveren fungerer mere effektivt. Drikke masser af vand og 100 procent frugtjuice at hjælpe flush ud af dit system.

Vinde den mentale slag

Mange enkeltpersoner kamp gennem afvænning og køre en høj risiko for fiasko, når de ikke tilstrækkeligt forberede. Du bør vilje til at gøre det gennem din detox periode, som kan vare op til to uger, og oprette måder at hjælpe dig lykkes. Lad din familie og venner ved, om dine planer og bede dem om at holde dig ansvarlig. Afgøre, hvilken komfort fødevarer og varer du gerne vil have, om det er en livret eller film. Gå all-out hvis du skal--Husk at detox er en investering i din fremtid. Hold venner og familie, opdateret, og har en plan for hvornår din abstinenssymptomer hit. Har planlagt aktiviteter, og forsøge at være omkring mennesker, hvis du kan. Motion er en anden god måde at distrahere dig og producere endorfiner og serotonin, kemikalier, som vil hjælpe dig med at klare som din krop justerer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com