Sådan Stop følelse Depersonalized

11/27/2012 by admin

Sådan Stop følelse Depersonalized

Det er muligt at stoppe følelse depersonalized. Du kan blive ramt af depersonalization hvis du oplever nogle eller alle af de følgende symptomer: følelsen af at være adskilt fra dig selv; følelsen af, at din refleksion i spejlet ikke synes at være dig; at mærke din stemme lyder mærkeligt og adskilt fra kroppen; har Obsessiv tanker; føle sig som du vil miste dit sind og gøre noget irrationelle; følelse som om du bor i en dårlig drømmelignende tilstand; tænker at verden synes uvirkelige; at se mennesker tæt på dig som underlig; og føle som om du er den eneste person i verden, der oplever disse symptomer.

Instruktioner

• Tjekke med en læge og bede om medicin for depersonalization lidelse. Hvis du er villig til at prøve medicin, kan du nødt til at tage et par forskellige stoffer, indtil du finder en, der fungerer godt for dig. Sørg for din læge er bekendt med depersonalization. Mange læger er ikke.

• Motion til at reducere symptomerne på depersonalization lidelse. Motion er vigtigt især ud i solen mange mennesker har reduceret deres symptomer og endda helt genvundet fra depersonalization ved at udøve i solen.

• Prøv at spise en høj-protein kost for at reducere depersonalization lidelse. Højt proteinindhold kost kan tilbyde nogle smertelindring. Undgå sukker og andre forarbejdede fødevarer. Undgå sukker erstatninger. Spise masser af frugt og grøntsager. Drik masser af vand.

• Tage vitaminer og aminosyrer hver dag.

• Hvis du ryger, Afslut. Det er svært at holde op, især når du er stresset, men du skal undgå ting, der forstyrrer kroppens evne at afgifte sig selv.

• Undgå alkohol for at reducere depersonalization symptomer. Det kan synes at give dig nogle fritagelse; dog kan du finde senere at dine symptomer på depersonalization stige.

• Meditation, spiritualitet og religion ser ud til at hjælpe flere mennesker. Uanset om du har en Gud, højere magt, eller noget du føler er dit højere magt, meditere på det så længe det appellerer til dig.

• Læse alt, hvad du kan om depersonalization. Tjek nogle af linkene i afsnittet ressource for at få dig i gang.

• Skrive om dine følelser til at reducere symptomerne på depersonalization lidelse. De fleste eksperter er enige om, at barndommen traumer er ansvarlig for 90% af depersonalization lidelser. Depersonalization kan skyldes traumatiske begivenheder din samvittighed ikke ønsker at beskæftige sig med. Din hjerne numbs sig til at beskytte dig mod at blive overbelastet med stress. Skrivning er en glimrende måde at lade nogle af de følelsesmæssige pres du kan holde på at ubevidst. Frigive traumatiske erindringer gennem skrivning vil hjælpe dig stop følelse depersonalized. Hvis du føler, du ikke kan skrive om stressende erindringer, skrive om noget andet, indtil du er klar til at tage din fortid.

Tips & advarsler

  • Ulovlige stoffer har været kendt for at bringe på depersonalization. Brug ikke dem.
  • Finde en læge, der er fortrolig med depersonalization.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com