Nemmeste måder at Rygestop

12/26/2012 by admin

Klar eller ej, rygestop er en af de mest vanskelige, men mest givende, opgaver, du nogensinde vil fuldføre. Der er en bred vifte af metoder til rådighed til at hjælpe dig på din rejse til at blive røgfri, fra nikotin substitutionsbehandling på hypnose. Hvad der virker for én person kan ikke arbejde for en anden. Bare husk på de sundhedsmæssige fordele du er sikker på at høste i sidste ende.

Tale med dig selv

Før du forsøger at stoppe med at ryge, få en snak med dig selv. Kontroller, at du ved hvorfor du ønsker at afslutte og være sikker på, du gør det, fordi du vil. Mens der er ingen forkerte grunde ønsker at holde op, skal du have de rigtige grunde i dit sind for at med held nå dit mål. Medmindre viljen er til stede, er det usandsynligt, enhver metode vil være nemt for dig.

Forbered dig

Når du ved, ud over en skygge af tvivl, at holde op er, hvad du ønsker at gøre, begynde at forberede dig selv mentalt. Tal med din familie og bede dem om deres støtte. Du bør også drøfte dine planer med din sundhedspleje udbyder og spørge hvad rygestop metoder han føler er bedst for dig at udforske. Du kan derefter angive et rygestop dato; gør det ikke kun gør det virkeligt men hjælper dig med at forberede sig mentalt til den endelige puff.

Læs en bog

Må ikke læse bare nogen bog, afhente en kopi af "Nemme måder at stoppe rygning," af Allen Carr. En bestseller sin første gang omkring, den nyeste udgave har allerede solgt mere end 4 millioner eksemplarer. Er det vurderet fem stjerner på andre Amazon.com af de 526 rygere, der har købt, og med held indarbejdet, ideer Mr. Carr har skrevet om. Faktisk røget selv en gang 100 cigaretter om dagen. Men han sparkede vane uden nogen abstinenssymptomer eller følelser af angst og så nådigt delte hans hemmelighed af succes med resten af Fællesskabets rygning. I sin bog, han hjælper dig med at opdage de psykologiske årsager bag din afhængighed, lærer du hvordan til at modstå fristelsen, og diskuterer de væsentligste årsager til svigt. Mere end 9 millioner mennesker har succesfuldt rygestop, let og ubesværet, bare ved at læse denne bog. En link er inkluderet i afsnittet ressource for bog køb og anmeldelser.

Nikotin substitutionsbehandling

Nikotinerstatningsterapi virker ved at frigive små mængder af nikotin i dit system i løbet af dagen. Måske er en af de bedste kendte produkter falder ind under denne kategori nikotin plaster. Dette er en step-down program baseret på antallet af cigaretter, du ryger på daglig basis. Hvis du ryger over 10 cigaretter om dagen, vil du starte ved hjælp af 21 milligram patch og forbliver på dette i fire uger. Du vil derefter trin til 14 milligram patch og forbliver på dette for en periode på to til fire uger. Endelig ende du med 7 milligram patch, resterende på dette for en periode på to til fire uger. Målet er at mangle ønske for alle cigaretter af den tid, du bruger din seneste patch.

Andre former for nikotinerstatningsprodukter omfatter nikotintyggegummi, inhalator og sugetabletter. Hver kan have en lidt anderledes tilgang, men målet er det samme; for at lindre dine abstinenser samtidig hjælpe dig stoppe med at ryge.

Hypnose

Hypnose er en måde at slappe af dit sind nok til at nå din underbevidsthed, mens gør det muligt at forblive fokuseret på et specifikt problem eller ønsket resultat. Dit bevidste sind vagter underbevidsthed--de tanker, du tror, fleste kommer fra bevidst niveau. Hypnose tager dig forbi dette til det ubevidste, så du kan omprogrammere tanker i dit bevidste sind.

Der er to former for hypnose, der kan bruges til at hjælpe dig med rygestop: Self-hypnose og hypnoterapi (hypnose ved hjælp af en certificeret hypnoterapeut). Self-hypnose, tager men effektiv, tid at lære og mestre. Der er forskellige teknikker, du kan lære som hjælper dig slappe af som du guide dig gennem billeder til at hjælpe dig stoppe med at ryge.

En hypnoterapeut hjælper dig med at slappe af gennem specialiserede teknikker, ved hjælp af bestemte ord og billeder til at hjælpe dig med at afslutte. Hypnose har en 66 procent succesrate for at hjælpe folk med rygestop.

Find en støttegruppe

At deltage i en støttegruppe er en fantastisk måde at bo på sporet og holde din mål og grunde til at ønske at forlade forkant i dit sind. Du vil være omgivet af andre, der forsøger at stoppe med at ryge så godt, og ikke kun vil du blive ydet støtte, hvis du har en dårlig dag, du kan også lære nye teknikker til at hjælpe dig med at håndtere dine cravings og abstinenssymptomer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com