Sådan Detox aluminium fra kroppen

12/11/2012 by admin

Sådan Detox aluminium fra kroppen

Aluminium er Jordens mest udbredte metal. I sin naturlige tilstand er det ikke skadeligt. Fordi det er så rigelige, bruges det i mange af vores dagligdags produkter. Da aluminium er ændret og overused, bygger det i vores kroppens væv og organer, hvilket fører til aluminium toksicitet. Dette kan føre til mange generende tilstande som Alzheimers sygdom, leveren og hud sygdomme, gastrointestinale problemer, halsbrand, læring sygdomme og handicap og træthed.

Instruktioner

Tilføjelser

• Tilføje apple pektin til din daglige rutine. Apple Pektin binder med metaller i kroppen og forhindrer dem i at absorbere ind i væv, og udskiller dem ud af systemet. Du kan få apple pektin direkte fra en frisk, rå æble eller købe den i pulver eller tablet form hvor kosttilskud sælges.

• Har nogle citronsaft. Klemme halvdelen af en frisk citron i en kop varmt vand to gange om dagen er en af de bedste måder at hjælpe din krop afgifte fra metaller som aluminium. Citronsyre i citronsaft hjælper flytte metaller ud af celler og væv og tilbage ind i systemet, hvor det så kan elimineres.

• Tang (tang) hjælper med body afgiftning ved at absorbere metaller i kroppen, ligesom det absorberer metaller i havet. Denne absorption af dem forhindrer dem i at blive absorberet af kroppen og hjælpemidler i udskiller dem. Den nemmeste måde at tilføje tang til din daglige rutine er som et ernæringstilskud, der er tilgængelige fra de fleste sundhed fødevarer eller ernæring butikker.

• Gurkemeje er et krydderi, der er også en antioxidant, der bekæmper frie radikaler og giftige stoffer. Det detoxes forsigtigt lever og nyrer, som begge er ramt af aluminium. Gurkemeje er tilgængelig som supplement eller kan tilsættes til fødevarer som pulveriseret krydderi.

• Giv dig selv en detox bad. Hvorvidt du nyde bare dine fødder-- eller hele din krop--en detox bad vil hjælpe henlede giftstoffer såsom aluminium ud af væv og ud af kroppen. For at afvænning via fødderne, udfylde en mund bassinet med vand så varmt som du bekvemt kan stå. Tilsæt 1/2 kop Epsom salt og 1/2 kop havsalt. Sættetid fødder til mindst 35 minutter eller indtil vand køler. Skyl fødderne med lunkent vand og forsigtigt gnide huden tør fjerne bortvist toksiner.

Hvad at fjerne

• Fjerne aluminium der indeholder sundhed og skønhed produkter. Læs etiketterne på deoderants, tandpastaer, og selv over counter antacida. Alle indeholder aluminium, der kan tilføje op til toksiske niveauer i kroppen.

• Fjerne aluminium gryder. De fleste moderne køkkengrej er lavet af aluminium, og Potter og pander videregive aluminium i vores fødevarer. Bruge rustfrit stål eller glas til at forhindre tilføjelse mere aluminium til din krop, mens du detoxing.

• Pas på fødevaretilsætningsstoffer. Læs etiketterne mad så flittigt som sundhed og skønhed produktetiketter. Visse mel, bagepulver pulvere og andre tilsætningsstoffer indeholder store mængder af aluminium. De bør undgås.

• Fjerne drikke fra aluminiumsdåser. Niveauer af aluminium lækage i de produkter, de indeholder.

Tips & advarsler

  • Praksis andre sunde livsstilsvalg, at bistand med krop detox--som får masser af søvn, at reducere stress og drikke masser af filtreret vand.
  • Hvis du oplever nogen alvorlige symptomer eller mistanke om aluminium toksicitet, se din læge før der iværksættes nogen hjem detox programmer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com