Typer af medicinsk bindemidler

11/25/2012 by admin

Typer af medicinsk bindemidler

Forskellige former for traumer eller sygdom kan bringe svaghed i kroppen, og blød orthotic enheder såsom medicinsk bindemidler gør det muligt at inddrive fra sådanne problemer hurtigere. Hver type af medicinsk bindemiddel har et unikt design eller formål, og ifører sig den rigtige form for bindemiddel kan hjælpe med forskellige mennesker med varierende forhold fører en bedre livskvalitet.

Definition

En medicinsk bindemiddel er en slags blød orthotic eller støtte beklædningsgenstand, der er designet til at støtte store områder af kroppen, såsom brystet og maven. Almindelige betegnelser for bindemidler omfatter postoperativ pleje, strukturel støtte, rehabilitering, forbedring af omsætning, postural forbedring og fremskyndelse af helingsprocessen. En medicinsk bindemiddel er som regel lavet af en åndbar, løst vævet stof såsom musselin.

Brystet bindemiddel

Brystet bindemiddel er en slags støtte beklædningsgenstand, der anvendes inden for området thorax eller brystet. Brystet bindemidler er almindeligt anvendt til personer, der har lidt en form for brystet traumer og efterfølgende kirurgiske intervention. Et eksempel på brugen af en brystet bindemiddel ville være for recovery for rib frakturer som et bryst bindemiddel aids begrænse smertefulde bevægelser, der påvirker ribben og tillade brugere at trække vejret lettere. Sorter af brystet bindemidler er designet til andre formål. For eksempel er der brystet eller (mere præcist) bryst bindemidler, der har været brugt i postsurgical forvaltning af Brystforstørrelse eller reduktion. Der er også typer af mandlige bryst bindemidler designet til at løse eller i det mindste Skjul gynækomasti, en tilstand, hvor mænd udvikler bryster ligner hunner sekundært til en række andre medicinske tilstande, såsom hormonelle problemer eller fedme.

Abdominal bindemiddel

Den abdominal bindemiddel er en af de første ting, der kommer til at tænke, når tænker på medicinsk bindemidler. På den meget grundlæggende, en abdominal bindemiddel er enten en elastisk eller nonelastic beklædning, der er viklet omkring og fastgjort rundt om maven til at give eksterne pres til midsection at øge intra-abdominal pres. Dette giver mulighed for forskydning af belastning, der normalt ville udøve pres udad til abdominal vægge, en slags pres stor nok til at forårsage opspringning eller genåbning af sår. Abdominal bindemidler er også i stand til at medhjælpende svækket mavemuskler i sager som rygmarvsskader. Der er også variationer til design af abdominal bindemidler til at rumme andre behov.

Support bælte

Selv om det ikke synes at ligne en traditionel bindemiddel, et bælte funktioner som én som kan det dække et enormt område af kroppen. Støtte hofteholdere anvendes primært til postoperativ pleje eller understøttelse af de lavere abdominal og bækken områder samt den overlegne dele af underekstremiteterne. Nogle design kan endda udvide ned til benene. De mest populære anvendelser af bælte ville være for postpartum opsving samt elektive procedurer såsom fedtsugning og mave tuck.

Advarsler

Indholdet af denne artikel betragtes i ingen måde som professionel medicinsk rådgivning. Konsultere en læge før påtagning nogen form for medicinsk ringbind eller støtte beklædningsgenstand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com