Tegn & symptomer på karpaltunnelsyndrom i håndleddet

12/10/2012 by admin

Karpaltunnel er en smal passage består af knogler og ledbånd i håndleddet. Sener i hånden, og median nerven passerer gennem karpaltunnel i hånden. Når karpaltunnel bliver hævede eller irriteret, komprimerer det den mediane nerve, som forårsager symptomerne på karpaltunnelsyndrom. Denne irritation eller hævelse kan være forårsaget af graviditet eller ved gentagne stress personskader oplevet på grund af samlebåndet arbejde, computerarbejde eller andre aktiviteter, der forårsager en person til at udføre de samme handlinger igen og igen.

Snurren

Karpaltunnelsyndrom, på grund af dens kompression af medianindkomsten nerve kan forårsage en prikkende fornemmelse i fingre og håndflade af de berørte hånd. Dette symptom er ikke smertefuld, men forårsager mange karpaltunnel syge at ryste deres hånd i et forsøg på at slippe af med den prikkende fornemmelse. Dette symptom er ofte opleves om morgenen, på grund af nedbøjning af håndleddet under søvn.

Smerter

Et symptom på karpaltunnelsyndrom er smerter. Den mediane nerve kontrollerer den inderste del af hånden, herunder palm og indvendige overflade af fingre, bortset fra den lille finger, og kan forårsage en brændende fornemmelse i disse områder. Smerter kan også opstå i håndleddet selv, samt udstrålende op armen til skulderen.

Følelsesløshed

Kompression af medianindkomsten nerve i karpaltunnel kan forårsage tab af sensation. Følelsesløshed forekommer også i håndfladen i hånden og den inderste del af alle fingre undtagen den lille finger. Dette symptom kan forhindre en karpaltunnel Lidende skelne mellem varme og kulde.

Svaghed

Sammen med et tab af sensation, kan karpaltunnelsyndrom resultere i svaghed og ømhed i hånd og håndled. Gribende styrken af hånden reduceres af kompression af medianindkomsten nerve. Dette kan reducere den enkeltes evne til at afhente og holde små genstande, drej dørhåndtag eller endda greb et rat.

Overvejelser

Karpaltunnelsyndrom er ofte forveksles med senebetændelse og andre hånd og håndled lidelser, der kan forårsage smerte og/eller følelsesløshed. For at skelne carpal tunnel syndrom, er det nødvendigt at være opmærksom på beliggenheden af de berørte områder. Den mediane nerve kontrollerer kun den inderste del af hånden, både håndflade og fingre, bortset fra den lille finger. Derfor, hvis symptomerne er i den lille finger, de er ikke på grund af karpaltunnelsyndrom.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com