Hvordan at finde lavt kalorieindhold kost

12/02/2012 by admin

At tage tid før man indlader sig på en kost for at sikre, at alle variabler anses for korrekt kan drastisk øge dine chancer for at se kosten til færdiggørelse. Undlade at korrekt beregne kalorieindtag niveauer for lav-kalorie kostvaner kan være kontraproduktivt, forlader du stand til at opnå dit vægttab mål uden at tage drastiske og usunde trin. Spare tid og besvær ved ikke endnu en kost ved at sætte i bestræbelserne på forhånd at beregne en lav-kalorie diæt.

Instruktioner

• Vælg en rimelig udgangspunkt kaloriefattige niveau. Mens dette er i vid udstrækning subjektiv og afhænger af din nuværende størrelse og hvor mange kalorier du indtager gennem din normale kost, den generelle tommelfingerregel er, at du ønsker at skære kalorier til et niveau, der giver mulighed for et tab af omtrent 1 pund i en uge. Da der er 3.500 kalorier i et pund, betyder dette at du skal skære dit daglige kalorieindtag af omkring 300 til 500 kalorier om dagen for at begynde din lav-kalorie diæt. En fælles start kalorieindhold interval for et lavt kalorieindhold kost er omkring 1.500 til 2.000 kalorier om dagen.

• Undgå fejltagelse at tro at du kan nå dit vægttab mål hurtigere ved at droppe kalorier i meget højere grad. Mens slankekure er en følelsesladet emne, fordi du ønsker at opnå din ideelle fysik i dag, er virkeligheden, at effektive slankekure er en meget langsommere proces. Hvis du starter med en kaloriefattige niveau, der er for lavt, din krop i sidste ende vil bremse dit stofskifte til at tilpasse, standsning fedttab og forlader du ikke plads til at sænke det yderligere at fremme yderligere fremskridt.

• Mød din kaloriefattige loftet gennem forbrug af næringsrige fødevarer som frugt, grøntsager, fuldkorn og magert protein. Ifølge CaloriesPerHour.com, er tælle kalorier alene ikke nok. Hvis du baserer din kost omkring næringsstof fattige "junk" fødevarer som forarbejdede og frosne måltider, vil du være mere tilbøjelige til at finde dig selv utilfreds, således mere tilbøjelige til at snyde på din kost. Hvis du i stedet fylder dig selv op med de fødevarer, der er nævnt ovenfor, vil du opnå duel målet om at give din krop med tilstrækkelige næringsstoffer og bevæggrundene sikkert og sundt vægttab på et lavt kalorieindhold kost.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com