De gennemsnitlige udgifter til en certificeret ammende assistent Program

10/08/2016 by admin

Jobsikkerhed af sygepleje assistenter er blevet forbedret siden århundredeskiftet som baby boomers når pensionsalderen og fortsætte ind i alderdommen. Mange agenturer eller medicinske faciliteter vil kun ansætte certificeret ansøgere, gør denne kvalifikation meget værdifulde.

Gennemsnitlige omkostninger for certificering

Uddannelse og certificering kan koste $300 eller mere afhængig af statslig regulering. Hver stat har forskellige regler og omkostninger.

Gratis certificering

Gratis træningsprogrammer og certificering er tilgængelige gennem mange medicinske faciliteter. Mange plejehjem vil uddanne dig, bekræfter du og ansætte dig for uden omkostninger, så længe du er enige om at arbejde for dem i et aftalt tidsrum.

Sådan finder du gratis programmer

Ringe til din lokale licensudstedende agentur eller stat sygeplejerske assistent uddannelsesprogram til at finde programmer i dit område. Oplede programmer på medicinske faciliteter og forhøre sig om community college klasser, som mange hospitaler har kontrakter med skoler at tilbyde gratis certificering kurser.

Kvalificerende for arbejdsstyrken

Den føderale arbejdsstyrke og Continuing Education Department vil betale for kurser, certificering, uniformer, transport og endda Dagpleje, hvis du er en kvalificeret ansøger. Du skal være 17 til 21 år gamle og ud af skolen med en lav indkomst.

Regionale besættelse programmer

Regionale besættelse programmer kan tilbyde gratis certificering. Hvis det ikke er gratis, er omkostningerne som regel lavt, omkring $100 til $200.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com