Støtteberettigelse retningslinjer for Medicaid

10/02/2016 by admin

Medicaid er stat og finansieret føderalt sundhedspleje dækning for lavindkomstfamilier og visse andre personer. I modsætning til Medicare, som er et føderalt program, har hver stat sin egen Medicaid krav for anvendelse. Der er specifikke retningslinjer fastsat af regeringen, at hvert program skal følge. Hvis du opfylder retningslinjerne for støtteberettigelse, skal du kontakte din lokale socialforvaltning for at finde Medicaid-kontor i nærheden af dig. Du skal grundlæggende personlige oplysninger og finansielle oplysninger for alle medlemmer af husstanden.

Statsborgerskab og bopæl

Du skal være en amerikansk statsborger eller kvalificerede udlændinge til at modtage Medicaid dækning. Statsborgerskab skal godtgøres for støtteberettigelse. Nogle stater giver dækning til ikke-borgere, der støder på en medicinsk nødsituation. Indsend dit CPR-nummer, fødselsattest, myndighedsudstedt id-kort eller pas. Du skal opholde sig i den stat, hvor du ansøger om Medicaid.

Støtteberettigelse gruppe

Medicaid tilbydes til børn, forældre eller værger for børn, gravide kvinder, ældre og handicappede eller blinde. Alderskrav vil variere. I nogle stater er aldersgrænsen for børn 19, mens i andre stater barnet skal være under 18 år. Handicappede personer skal erklæres handicappede gennem Social Security Administration. Medicaid for lav indkomst enkeltpersoner, der er alder 65 eller ældre eller handicappede omtales ofte som SSI-relaterede Medicaid. Langsigtet plejehjemsanbringelse er tilgængelig for seniorer, der opfylder kravene til indkomst.

Indkomst

Indkomst retningslinjer er baseret på husstandens størrelse og fastsat af staten. I Texas, for eksempel overstiger hvis du ansøger om et spædbarn, din indkomst ikke 185 procent af den føderale fattigdomsgrænse. Hvis du ansøger om et barn alder 1-5, skal indkomsten ikke mere end 135 procent af fattigdomsgrænsen. Ikke-arbejdende forældre er begrænset til 13 procent, mens arbejdende forældre ikke må overstige 27 procent. Nogle stater tilbyde Medicaid til dem, der overstiger kravene til indkomst, men er klassificeret som "lægeligt trængende." For at være lægeligt trængende, skal du have en høj mængde af lægeregninger. Du kan placeres på Medicaid med et fradragsberettiget eller andel af omkostningerne.

Aktiver

Hver stat har en vis mængde af tællelig ressourcer en husstand ikke kan overstige. I nogle stater, herunder Virgina, er der ingen ressourcegrænse til børn, gravide kvinder og småbørn. Enkelte seniorer er begrænset til $2.000 i ressourcer, mens par må $3.000. I Florida, er lavindkomstfamilier tilladt $2.000 i ressourcer. Dit hjem, primære køretøj og personlige ejendele er undtaget. Kontanter, bankkonti, lagre og ekstra køretøjer eller ejendom regnes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com