Hvad er den bedste SPF solcreme til at bruge

10/07/2016 by admin

Solcreme, også kaldet sunblock, der bruges til at blokere og/eller absorbere solens ultraviolette stråler. Det er tilgængelig som en lotion, gel eller spray. Mange solbeskyttelsesmidler er nu vandtæt og har langvarig egenskaber. Andre vil vaske og vil har brug for hyppig anvendelse. Solcreme er ikke en skønhed produkt, men det er en nødvendighed for sunde og unge udseende hud.

Betydning

Nogle af os er velsignet med mørk og tyk hud. Andre er skænket med fair og lys hud. Uanset hvilken type hud du har, vil anvende solcreme beskytte dig mod solskoldning og hjælpe afværge risikoen for melanom (hudkræft).

Hvornår skal anvendes

Solcreme bør anvendes dagligt på nogen del af hud, der udsættes for sollys. Lad ikke disede dage eller tykke skyer afskrække dine anvender raster, da solen 's ultraviolet's stråler er fremherskende på de mørkeste dage. Nogle tyder på, at dem, der arbejder indendørs hvor ultraviolet lys bruges også bruge solcreme hver dag.

SPF

SPF står for Sun Protection Factor. Styrken af solcreme er målt ved dets SPF faktor. Generelt, jo højere SPF, jo større beskyttelse. SPF kan raseri fra 2 til 50. De fleste dermatologer anbefaler en solcreme, der beskytter mod UVA og UVB stråler med en SPF 15 eller højere.

Beskyttelse

Ubeskyttet hud kan begynde at brænde i så lidt som 20 minutter, når de udsættes for solen. Når en solcreme med den anbefalede SPF 15 er anvendt, vil huden blive beskyttet 15 gange længere (cirka fem timer). Ingen mængde af solcreme er en fribillet til lange solen.

Advarsel

Mere end en million tilfælde af ikke-melanom hudkræft forekomme årligt i USA. Kræft i huden er den mest almindelige af alle kræftformer i USA. Det vigtigste spørgsmål i anledning af hudkræft er udsættelse for solens ultraviolette stråler, som kan blive blokeret med dagligt solcreme brug. Desværre, 70 procent af amerikanerne ikke bruger solcreme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com