Hvad er den sikreste korrigerende Eye Surgery?

10/02/2016 by admin

Korrigerende eye surgery har udviklet sig hurtigt og anses for at være en af de mest effektive måder at fjerne behovet for briller eller kontaktlinser. Laserkirurgi betragtes som en af de sikreste måder at rette problemer med synet.

Typer

Der findes flere typer af korrigerende eye surgery tilgængelige, som alle anses for sikkert, ifølge alle om Vision, en hjemmeside, der giver forbrugerne med en uafhængig kilde til oplysninger om eye sundhed og vision korrektion muligheder. Indstillinger omfatter LASIK, LASEK og PRK. Dit øje kirurg vil hjælpe dig med at vælge den sikreste løsning for dig.

LASIK

LASIK operation er den mest almindelige form for øjenkirurgi, rapporter alle om visionen. Med LASIK operation, patienter har mindre ubehag og få klar vision hurtigere end andre typer af øjenkirurgi. Ifølge USA øjne Core Patient undersøgelse 98 procent af patienterne rapportere ingen komplikationer og vil anbefale kirurgi til familie og venner.

LASEK

LASEK kirurgi bruges til mennesker, hvis hornhinder er for tyk til LASIK operation. Det reducerer risikoen for komplikationer, der opstår, når flappen skabt i løbet LASIK ikke har den ideelle diameter eller tykkelse. Ifølge alle om visionen, patienter, der har LASEK kirurgi tendens til at helbrede mere langsomt og klager over mere ubehag end patienter, der har LASIK.

PRK

Før udviklingen af LASIK operation var PRK den mest almindelige form for laser øjenkirurgi. Kirurger kan anbefale denne form for kirurgi til patienter med tynde hornhinder. En fordel ved PRK er, det er en overflade procedure, så der er ingen risiko for kirurgiske flap komplikationer.

Overvejelser

Som enhver anden form for kirurgi indebærer øjenkirurgi risici. For sikkerheden af dine øjne er det vigtigt at vælge en erfaren kirurg og omhyggeligt følge alle post-op instruktioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com