Hvordan til at sætte på i vægt & spise sundt

03/29/2010 by admin

Selv om vi lever i en kost-forrykte verden, søger mange mennesker rent faktisk måder at få vægt. Slanke mennesker, der vejer mindre end hvad anbefales for deres krop type er på et højere risiko for at udvikle helbredsproblemer relateret til fejlernæring, såsom tab af knogletæthed. Andre kan være at inddrive fra en fysisk sygdom. Uanset grunden er der en række skridt en person kan tage at sætte på i vægt og spise sundt på samme tid. Den primære fokus er at indtage en større mængde af daglige kalorier fra sunde fødevarer og at kombinere en velafbalanceret kost med moderat motion.

Instruktioner

• Hold en fødevare dagbog i en uge. Skrive ned alt hvad du spiser og drikker, og på hvilket tidspunkt i en hel uge. Sørg for at være præcise. Dette vil give dig en god idé af dit kalorieforbrug og hvilke typer af mad, du spiser. Det vil også hjælpe dig se, hvor du kan tilføje kalorier. For at få cirka 2,2 pounds en måned, skal du spise en ekstra 300 kalorier om dagen. Tjek din mad labels' kalorieindhold pr. servering og servering størrelse beløb for nem reference.

• Spise tre sunde måltider hver dag. Måltider skal indeholde protein, fuldkorn og grøntsager. Bruge kalorie-tætte fødevarer i mindst ét måltid. Sunde kalorie tæt fødevarer omfatter smøragtig avocado, kartofler, majs, blandede nødder og granola. Prøv spinat og ost omelet med toast, avocado og Tyrkiet wrap om morgenen til frokost med en servering af frugt og nødder og en skål af kalkun chili med en side salat til middag.

• Tilføje i tre sunde snacks hele dagen. Nødder er et godt valg, især mandler. En servering af yoghurt eller hytteost er også en god snack valgmulighed. Baby gulerødder eller selleri sticks er en stor kilde til kostfibre, som er en del af en afbalanceret og sund kost. Holde sig væk fra forarbejdede snacks såsom chips. Disse kan være høj i natrium og mange gange indeholder konserveringsmidler.

• Spis mere ved hvert måltid. Øge din portionsstørrelse er en af de nemmeste måder at tilføje kalorier til din kost. Du behøver ikke at gå så langt som spise to plader på hver måltid-du skal blot tilføje mere mad til din plade vil gøre tricket. Reducere dit forbrug af ikke kaloriefattige drikkevarer såsom kost Cola, som fylde dig og giver ingen ernæringsmæssig eller kaloriefattige fordele. Opt for naturlig frugtsaft eller økologisk mælk i stedet.

• Deltage i moderat motion og vægttræning. Regelmæssig motion som spadsereture, kombineret med en moderat mængde af vægtløftning vil hjælpe dig med at få muskler og holde uønskede fedt i skak. Målet for mindst 30 minutters aktivitet dagligt. Hvis du allerede er meget aktive, skal du øge dit kalorieindtag for at sikre sund vægtstigning.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com