Naturlige afhjælpe at kurere højt blodtryk

05/02/2014 by admin

Naturlige afhjælpe at kurere højt blodtryk

Højt blodtryk (hypertension) har en række forskellige mulige årsager og som følge heraf er der mange ting, du kan gøre for at hjælpe. Ingen naturlig afhjælpe er en erstatning for medicin helt, men du bør tale med din læge og ernæringsforsker om måder, hvorpå din medicinske og naturlige blodtryk behandlinger kan arbejde sammen.

Første trin

Et vigtigt første skridt, når at finde ud af at du har forhøjet blodtryk er at forsøge at afgifte din krop alle kemikalier, der kan påvirke det. Der er nogle drastiske metoder som 24-timers afgiftning kost, men det er bedre for dig at tage din tid. Start ved at skære alle koffein, raffineret sukker, fed mad og fastfood fra din kost. Tilføje en stor mængde af frugt og grøntsager (helst økologisk og lokalt) til hvert måltid på dagen. Ved tilføjelse af så mange sunde elementer og drikke omkring otte glas vand hver dag, vil du kunne skylle en stor mængde af toksicitet ud af din krop. En af de måder, du kan tilføje disse frugter og grøntsager er i juice form, især blanding gulerødder, selleri, persille, hav greens eller bananer. Denne særlige juice er høj i kalium, som kan hjælpe med at rense kroppen og regulerer blodtrykket. Ved første anbefales det, at du spiser 10 portioner frugt og grøntsager om dagen i mindst to uger. Du kan skalere det tilbage derefter, men det anbefales, at du stadig spiser mindst fem til syv portioner om dagen.

Fødevarer

Blandt de mange sundhedsmæssige fordele rapporteret af hvidløg, er en af dem med højt blodtryk. Prøv at tilføje det til mere mad eller tager det i supplement form. Fødevarer rige på Vitamin C som citrusfrugter kan sænke blodtrykket. Næringsstofferne i mørk chokolade og rød vin kendt som polyphenoler har tendens til at hjælpe hypertension samt. Fødevarer med højt fiber som frugt, grøntsager og bælgfrugter kan bidrage til at regulere, hvor meget kolesterol indskud i arterierne. Hvis der er færre aflejringer, så er blodgennemstrømningen meget lettere. En populær blodtryk kost er DASH kost, som kombinerer de ovennævnte fødevarer med lavt fedtindhold mejeriprodukter, magert kød og nødder og frø.

Livsstilsændringer

Den vigtigste ændring for en person lider af forhøjet blodtryk er tabe med moderat motion. Udøvelsen skal være i form af aerobe motion og ikke isometrisk øvelse som vægtløftning, som forårsager blodtryk til midlertidigt spike. Typisk, en tab i vægt vil føre til en sænkning af blodtrykket. Skære meget af salt og alkohol fra din kost er et must. Sænke angst i dit liv og øge lykke med meditation, rådgivning og journaling har været knyttet til at sænke blodtrykket. Endelig har der været nogle undersøgelser, der forbinder interagere med en hund til at sænke blodtrykket, så måske det er på tide at tilbringe mere tid petting pooch.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com