Motion for en Rotator Cuff skade

04/13/2014 by admin

Motion for en Rotator Cuff skade

Rotator manchet er en lille gruppe af muskler, der findes på toppen og bagsiden af skulderleddet. Oftentimes, kan rotator cuff blive såret gennem overforbrug eller en traumatisk hit. Når dette sker, er der forskellige øvelser, der kan gøres for at afvænning det.

Eksterne rotationer

Disse er færdig med en modstand tube knyttet til en dør. Overarmen er tæt mod kroppen, håndtaget er afholdt og røret er trukket på tværs af kroppen fra døren.

Interne rotationer

Interne rotationer er gjort på samme måde som eksterne rotationer, bortset fra udgangspunktet er den forlængede arm holdning. Håndtaget er derefter trukket på tværs af kroppen mod døren.

Face-Down rotationer

En face-down rotation sker på en seng med en let vægt i hånden. Kommer til kanten og holde din arm over med albuen bøjet 90 grader. Derefter sænke vægten op og ned ved at dreje din overarm.

Pronated Arm Raise

En pronated arm raise er gjort med en lys håndvægt. Vende tommelfingeren og udvide din arm ud på en 45-graders vinkel fra din krop. Holde din arm lige og løfte en håndvægt op og ned langsomt.

Nedadgående vender hund

Nedadgående modstående hunde er gjort ved at komme ind i en planke position, så løft dine hofter og flytte din vægt tilbage på hælene. Denne holdning er så holdt i 30 til 60 sekunder.

Overvejelser

Når gør rotator cuff øvelser, bør du bruge virkelig lys vægte og løft aldrig over dit hoved.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com