Naturlige helbredelsesmetoder for overgangsalderen kvalme

04/25/2014 by admin

Kvalme er et almindeligt symptom i kvinder, der nærmer sig eller oplever overgangsalderen. Symptomet er meget lig den kvalme, der opstår under graviditeten, og nogle kvinder ansigt kvalme, når de spiser bestemte fødevarer. Kost og naturlige helbredelsesmetoder kan hjælpe lindre disse symptomer og fjerne dette pinefulde morgen erfaring i overgangsalderen.

Kost og ernæring

Holde en "mad Dagbog", der kan hjælpe dig med at lære, hvilke specifikke fødevarer udløse din queasiness. Det er nemt at undgå fødevarer, der medfører kvalme og opkastning når du ved, hvad de er. Under peri-overgangsalder, mejeriprodukter, koffein er fødevarer med højt jern og rødt kød almindelige syndere ansvarlig for morgen kvalme. Hvis du udelader bestemte fødevaregrupper fra din kost, tage en multivitamin eller andre kosttilskud, såsom calcium, at erstatte de næringsstoffer, mangler du måske nu.

Urtete og crackere kan også bidrage til at afhjælpe kvalme oplevede i årene forud for overgangsalderen. Ingefær te, pebermynte te, Mælkebøtte te og lakrids te er den mest gavnlige, og varmt vand med citron kan også hjælpe med at lindre en kvalme mave. Usaltet kiks, saltines eller tør toast er ofte let at indtage når du oplever utilpas følelser.

Hormon udskiftning

Hormon udskiftning er normalt startet under den peri-menopausalt fase. I fortiden begyndte læger ikke hormon substitutionsterapi indtil overgangsalderen havde været veletablerede op til et år efter den sidste menstruationscyklus. I dag, mener læger at betydelig skade kan forekomme at kroppen i løbet af denne tid af faldende østrogen og at start hormon udskiftning tidligere kan forhindre sygdomme som knogleskørhed.

Disse svingninger, der opstår i løbet af overgangsalderen kan forårsage mange af kvalme symptomer opleves af nogle kvinder. Anlægget hormon udskiftninger kan også være gavnligt for overgangsalderen kvalme samt. Fytoøstrogener er plante-baserede hormon erstatninger, der findes i soja, hørfrø og kikærter. Hør frø olie og soja-baserede produkter som tofu er sunde måder at omfatter fytoøstrogener i overgangsalderen kosten og reducere kvalme symptomer som hedeture.

Naturmedicin kvalme Cures

Lavendel bruges til en række lidelser, herunder kvalme. Lavendel kan gøres til en te eller olie kan inhaleres som aromaterapi. Blomster af planten bruges til de sundhedsmæssige fordele. Fersken blade bruges også til at lindre gastrointestinale forstyrrelser såsom kvalme. Suge 1 ounce af blade i 1 pt. vand i mindst en dag. Si væsken og tage 3 tsk to eller tre gange om dagen til at behandle queasiness. Mandarin skræl dyppet i en te kan behandle kvalme forårsaget af overgangsalderen og andre betingelser; drikke 1 kop, to eller tre gange om dagen.

Endelig, ingefær er med rette berømt for sin evne til at dæmme op for kvalme. Stejle det ind i en te, tygge på frisk ingefær eller bruge det når madlavning for at få alle de fordøjelsessystemet fordele af ingefær.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com