Liste over sikkerhedsprocedurer

04/06/2014 by admin

Liste over sikkerhedsprocedurer

Uanset om du er på arbejde, hjemme eller ude omkring i dit community, kan at kende og udnytte simple sikkerhedsprocedurer hjælpe dig med at undgå en ulykke eller bedre klare akutte situationer. Sikkerhedsprocedurer kan indstilles frem af dig derhjemme, din arbejdsgiver eller endda samfundsledere at holde alle opmærksomme på potentielle farer og klar i tilfælde af en nødsituation.

Adlyde Sikkerhedsskilte eller skilte

En let sikkerhed procedure er at gøre det til en vane altid omhyggeligt læse og overholde bogførte Sikkerhedsskilte. Disse tegn kan være placeret på et fortov, på din mad eller medicin containere, selv på bygninger. Sikkerhedsskilte er der at gøre offentligheden opmærksom på potentielle sundhedsfare. At bemærke disse tegn vil gøre dig mere bevidste om og hjælpe dig med at undgå potentielle sikkerhedsrisici.

Førstehjælp

Har et praktisk kendskab til førstehjælp. Disse er enkle medicinske procedurer som pressionsmiddel til et sår, rengøring snitsår og forbrændinger og bandagering skadede områder, der kan hjælpe dig eller en person i dit community i tilfælde af en ulykke. Korrekt anvendelse af førstehjælp teknikker som disse kan også hjælpe til at skære på risikoen for smitte fra bakterier i et åbent sår. Holde en nødhjælpskasse på side, på arbejdspladsen og i dit hjem for at hjælpe med at skære på din reaktion tid i tilfælde af en ulykke.

Personlige værnemidler

Regelmæssigt tage fortegnelse over hvilke personlige værnemidler er nødvendig for dit job eller selv for administration af førstehjælp. Sørg for at du har en klar, velfungerende udbud på hånden og at du bruger det korrekt. Personlige værnemidler såsom vinyl handsker, ørepropper og beskyttelsesbriller kan bidrage til at forhindre ulykker eller infektioner, mens på jobbet eller behandling af en person med en skade.

Hvis dit job kræver, at du bære og vedligeholder personlige værnemidler, bør din vejleder eller menneskelige ressourcer afdelingen kunne forsyne dig med en liste, og hvor man kan finde den.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com