Alternativ behandling for forhøjet blodtryk

06/17/2013 by admin

Hypertension, bedre kendt som forhøjet blodtryk, er en fælles betingelse med potentiale for alvorlige komplikationer gerne hjertesygdomme og slagtilfælde. Behandlinger til formål at sænke blodtrykket ved at reducere mængden af blod, langsommere hjerteslag og handler på blodkarrene til at hjælpe slappe af dem og forhindre forsnævring. Flere alternative behandlingsformer kan være til gavn; Du bør konsultere en sundheds praktiserende oplevet i ved hjælp af alternative behandlinger for denne tilstand, især hvis du henvender sig til naturlige behandlingsformer som en eneste middel til behandling.

Kosttilskud

Omega-3 fedtsyrer kan sænke kolesterol og blodtryk; tal med din læge om en passende dosis. Høje doser kan interferere med blodfortyndende medicin. Coenzym Q-10, calcium og magnesium kan sænke blodtrykket lidt; tage 100 mg, 350 til 500 mg og 1000 mg dagligt henholdsvis. L-arginin hjælper blodkar spile, som sænker blodtryk; tage 1.000 til 2.000 mg dagligt. Kalium i en recept dosis kan også være til gavn, men du bør tale med dig læge om brug af kaliumtilskud for denne betingelse uanset dosis.

Urter

De følgende urter har vist blodtryk-sænkende effekt. Achillea wilhelmsii (15-20 dråber af tinktur to gange om dagen), hibiscus te (brug to tbsp. af tørrede urt i en kop vand en gang om dagen), reishi mushroom (150-300 mg tre gange dagligt) eller hvidløg ekstrakt (400 mg tre gange dagligt). Diskutere bruge hvidløg eller reishi mushroom med din læge, hvis du tager blod tyndere medicin; de kan øge deres virkninger.

Homøopati

Følgende behandlinger er almindeligt anvendt i homøopati til adresse højt blodtryk. Homøopati er et meget specifikt system af medicin med foreslåede behandlinger baseret på mange individuelle faktorer herunder følelsesmæssige faktorer og psykologiske makeup. Tage som anvist på produktets etikette.

Argentum nitricum fungerer bedst, hvis du er tilbøjelige til at føler klaustrofobisk og stærkt tørster søde og salte fødevarer. Aurum metallicum er mest effektiv, hvis du er af mere alvorlig karakter, føler værre i slutningen af dagen og har et stærkt ønske om at drikke alkohol og føler sig vred, når du har ikke på noget, især karriere relaterede. Bruge calcarea carbonica, hvis du ofte føler dig træt og overvældet når syg, har klamme hænder og fødder og normalt føler kolde. Lachesis er mest effektive, hvis du er normalt snakkesalige og ophidset, frygt sygdom, og føler trykken i brystet. Brug nux vomica hvis du er tilbøjelig til at blive utålmodig, vred over forsinkelser, og er ambitiøse. Du kan også tørster kaffe og andre stimulerende mad og drikke.

Massage

Håndtering af stress er en vigtig del af naturligvis kontrollere blodtrykket. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan massage reducere blodtrykket og steroid hormoner, som er vejledende for stress. Hvis du har forhøjet blodtryk og under en masse stress, kan Massageterapi være til særlig gavn for dig.

Akupunktur og Meditation

Ifølge University of Maryland Medical Center viser et lille antal undersøgelser, at akupunktur og transcendental meditation (TM) kan reducere blodtrykket. Yderligere undersøgelser er nødvendige for at danne endelige links. Akupunktur kræver som regel et antal sessioner til at behandle en bestemt tilstand, og du vil kun drage fordel af meditation hvis du gør det på en regelmæssig basis. Til at starte, skal du prøve for mindst et par gange om ugen i mindst 15 minutter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com