Home Retsmidler for Ear infektioner

05/18/2013 by admin

Øreinfektioner er forårsaget af bakterier, som rejser til det indre øre som overskydende slim og væske. Almindelige hos børn og mindre udbredt i voksne, øreinfektioner blev ofte behandlet af naturmedicin indtil antibiotika tog over som den foretrukne metode. Ifølge University of Maryland Medical Center, har bekymringer om overforbrug af antibiotika ført mange mennesker til at vende tilbage til naturlige retsmidler, prøve dem først før vælger en recept.

Varme

Ifølge University of Maryland Medical Center, anvende varme til inficeret ører i form af varmt vand flasker eller varme tasker salt kan lindre smerter forbundet med antibiotika. Centrum, at i 70 til 80 procent af tilfældene, øreinfektioner klare på egen hånd og ingen antibiotika er skulle bruge.

Hvidløg

Hvidløg er kendt i hele Fællesskabets alternativ medicin for sine stærke antibakterielle og anti-svampe egenskaber. Ifølge Home Remedy Reference Center, anvende hvidløg olie falder til inficerede ører retsmidler infektioner. Tilføj tre dråber til hvert øre, at lade dråber lægges i blød i mindst fem minutter før du skifter ører.

Sprit

Svømning er en almindelig årsag til øreinfektioner hos børn, fordi vand fanget inde i øret skaber den perfekte grobund for bakterier. Home Remedy Reference Center hedder, at placere bomuld bolde i ørerne, som har været mættet i sprit trækker fugt ud af øret, både at forebygge og hjælpe med at behandle infektioner.

Tea Tree olie

Meget ligesom hvidløg har tea tree olie stærke antibakterielle egenskaber. Når de påføres øre, siges det at dræbe infektion forårsager bakterier. For nogle mennesker, kan tea tree olie irritere huden, så for at bruge det, hjem afhjælpe Resource Center anbefaler fortynde det i en opløsning af 50% tea tree olie og 50 procent vegetabilsk olie. Tre til fem dråber er godt for hvert øre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com