Lav Carb måltid idéer

05/28/2013 by admin

Low-carb kostvaner er gode måder at tabe sig og udvikle sunde spisevaner. Low-carb diæter, er imidlertid ikke kun for dem, der søger at tabe. Diabetikere er også nødt til at se deres kulhydratindtagelse. Med så meget af den standard amerikanske kost er baseret på fødevarer med en high-carb tælle, som brød, pasta, ris og kartofler, kan det synes svært at komme med gode ideer til måltider.

Morgenmad

Den første, og vigtigste måltid på dagen er morgenmad. Mens fælles amerikansk morgenmad hæfteklammer som pandekager og toast er høj i kulhydrater, er æg ikke. Omeletter er fremragende morgenmad måltider. De er ikke kun hurtig, men kan ændres hver dag for at give forskellige. Du kan have ost, champignon, peberfrugter, løg og spinat omeletter. Æg kan tilberedes på andre måder, såsom røræg eller hårdkogte.

Bacon, mens høje fedtindhold, er lav i carbs, så en god gammeldags morgenmad med bacon og æg er muligt hver gang i et stykke tid. Pølse og steak kan også kombineres med æg.

Cantaloupe gør for en lækker og hurtig morgenmad. Bærrene er lavt indhold af kulhydrater, og en skål af blåbær, hindbær, jordbær eller brombær vil ikke kun være lækker, men vil også være høj i antioxidanter.

Frokost og middag

Salater kan gøre let low-carb entrees for enten frokost eller middag. Vælge mørke, grønne greens og romaine salat over icebergsalat for mere variation og flere næringsstoffer. Tilføje hårdkogte æg og en række grøntsager til at holde salater interessant. Du kan også tilføje kylling, fisk og andet kød til salater at bringe protein og gøre dem mere fyldet.

Wraps er også populære low-carb muligheder. Vælg store-bladet grønne romaine og fyld med grøntsager, lav-carb pålæg eller tilberedt kød som kylling eller bøf, så wrap som en tortilla.

Fisk kokke hurtigt, er lavt indhold af kulhydrater, og giver sunde omega-3 fedtstoffer. Supper er også alsidige og kan foretages med hvad du har tilovers. Så længe du ikke tilføje stivelse som nudler, ris eller kartofler, gøre supper gode muligheder for low-carb måltider.

Der er endda low-carb valg til dessert. Bær gør gode desserter. Der er mange opskrifter tilgængelige for low-carb cheesecake, lavet med sukker-udskiftninger som Splenda og flødeost. Du kan gøre buddinger og Fromage med piskefløde og sukker mælkeerstatning. Hvis du er kreativ, kan du endda gøre kager ved hjælp af erstatninger for hvidt mel som mandel mel eller protein pulver.

Tips

Når du planlægger måltider, forsøge at ikke fokus på hvad du ikke har. I stedet, Husk på de fødevarer, du kan have og planlægge måltider omkring dem. Hvis du ikke vegetar, er kød godt baser rundt til at planlægge måltider. Hvis du er vegetar, vælge en vigtigste grøntsager som broccoli og spinat, og planlægge omkring det i stedet.

Prøv at finde erstatninger for high-carb fødevarer. For eksempel har mange salatdressinger tilsat sukker og sirup. Du kan erstatte disse forbindinger med dem du gøre dig selv fra olivenolie og citron eller lime. Du kan også finde low-carb, sukker-fri bandager i mange butikker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com