Symptomerne på en kobber allergi

02/05/2014 by admin

Kobber allergi tendens til at være meget sjældne og kan kræve ekstreme mængder af eksponering til at påvirke en person. Denne allergi sker, når en person bærer smykker lavet af kobber, drikker vand med store mængder af kobber i det eller er udsat for kobber i intrauterin prævention enheder eller tand fyldninger.

Misforståelser

Mange mennesker, der tror, de har kobber allergier er faktisk forkert. Nikkel i Kobber smykker kan faktisk forårsage allergi og irriterer huden. Det er almindeligt at forveksle to.

Røde mærker/vabler

En af de mest almindelige symptomer på en kobber allergi reaktion er røde mærker på huden. Disse røde mærker henvender sig ofte til vabler eller koges på den berørte del af huden. Disse blærer og koger forårsage irritation og brændende.

SPIRAL symptomer

For dem, der bruger kobber spiral, omfatter bivirkninger blødning og smerter. IUD kan også forårsage en stærk fornemmelse i det genitale område, såsom en trang til at tisse.

Forebyggelse/løsning

Mest kobber allergi reaktioner er ikke alvorlige og kræver ikke professionel behandling. Den bedste måde at undgå en allergisk reaktion er at undgå materiale eller elementer, der indeholder kobber.

Advarsel

Hvis nogen af de ovennævnte symptomer bliver værre, eller hvis du bemærker den røde mærker/udslæt breder sig, er det vigtigt at søge lægelig rådgivning øjeblikkeligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com