Sådan fjerner tandproteser, der er fastsat med lim

02/15/2014 by admin

At vænne sig til tandproteser kan virke skræmmende i starten, men efter lidt øvelse, ved hjælp af og omsorg for dine tandproteser vil synes ligesom anden natur. Uanset om du bruger lim til at holde din øvre, nedre, eller begge sæt af proteser sted er rent et personligt valg. Hvis du bruger Protese lim, er lære at fjerne dine tandproteser en protese-iført færdigheder du vil hurtigt master med bare lidt øvelse. Inden for en uge vil du være en krydret pro.

Instruktioner

• Slide dine fingre eller tommelfinger, hvis det er mere behageligt, øverste proteser og din kind på begge sider.

• Tryk på ned forsigtigt på den øverste del af proteser, hvor de opfylder dit tandkød, indtil den klæbende seal er løsnet og proteser kommer ud af munden let. Prøv at trykke ned med jævnt tryk, selvom du kan anvende lidt større pres til første side, så den anden, hvis det er nødvendigt, at løsne proteser.

• Greb de lavere protesen mellem tommel- og pegefingre på begge sider, så trække langsomt dem ud, som du forsigtigt rock tandproteser fra side til side for at løsne dem. Du kan forvente lavere protesen til normalt kommer flere uden sammenligning end øverst.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com