Medicaid-forstærket fordele

01/16/2014 by admin

Medicaid-forstærket fordele

Mens Medicare er et program designet til at levere sundhed dækning til mennesker over en alder af 65 og handicappede, er Medicaid en føderal sundhedspleje program for lav indkomst borgere og fastboende udlændinge. Medicaid forbedret fordele programmet forvaltes af Florida agenturet for Health Care Administration. Henhold til Florida Medicaid Reform sundhed Plan, kan Florida beboere indskrevet i Medicaid modtager kreditter for at deltage i sund adfærd. Florida er den eneste stat tilbyder programmet.

Fordele

Florida håber at formindske Medicaid omkostninger gennem tidlig behandling af sygdomme og forebyggelse af sygdomme. Medicaid deltagerne kan tjene op til $125 i credits årligt under programmet Medicaid forbedret fordele. Disse credits kan bruges til at købe førstehjælp forsyninger, koldt medicin og dental forsyninger. Credits kan også anvendes for smertestillende medicin, multivitaminer, antacida, baby plejeprodukter, høreapparatet batterier, termometre, øre dråber, og øjendråber.

Typer

Sund adfærd for børn omfatter rutine dental og vision eksamener, som kvalificerer sig til en $25 kredit pr. besøg. Rutinemæssige vaccinationer til børn også kvalificere sig til $25 i Florida Medicaid kreditter. Børn tjene en ekstra $25 kredit for at gå til alle deres primære sundhedstjeneste aftaler. Voksne kan tjene $15 i kreditter ved at gå til alle deres primære sundhedstjeneste udnævnelser. Voksne tjene $25 i forbedret Medicaid kreditenheder pr. screening for tyktarms screeninger (til at identificere farve kræft), mammografi (for at opdage brystkræft), og celleprøve (for at identificere livmoderhalskræft). Regelmæssig vision eksamener kvalificere sig til $15 i credits, mens forebyggende tandpleje kvalificerer sig til $25 i forbedret Medicaid fordele. Vægt tab programmer, træningsprogrammer, og rygning og alkohol ophør program alle kvalificere sig til $25 i kredit pr. program. Hvis en Florida Medicaid modtageren har sygdom, diabetes, astma, HIV/AIDS, hypertension eller hjerteinsufficiens og indskriver i en sygdom management program, modtager patienten $25 i kredit for sund adfærd.

Tilmelde dig

Alle patienter i øjeblikket i en Florida Medicaid Reform sundhed planer er automatisk tilmeldt i forbedret fordele konto Program. Alle læge besøg og procedurer er rapporteret til Florida agenturet for Health Care Administration automatisk, som Medicaid former er udfyldt af sundhedspleje udbyder og sendt til agenturet for kompensation. For sygdom management eller rygestop-programmer, skal Florida Medicaid modtagere udfylde en forbedret fordele Universal formular, da disse programmer er sjældent omfattet af Medicaid. Patienter har et år til at indsende en universel Form til deres lokale agenturet kontor.

Kravet

Forbedret ydelse Medicaid credits krediteres ikke længere end 90 dage fra det tidspunkt, hvor Florida agenturet for Health Care Administration modtager ansøgningsskemaer. Agenturet vil sende et brev til hver kredit tjent, og disse kreditter vil blive deponeret på den første dag i måneden. Efter at tjene en kredit, kan deltagende Medicaid modtagere tilbringe deres tilgodehavender på et apotek, der accepterer Medicaid. På apoteket, vil disse modtagere nødt til at vise deres Florida Medicaid id-nummer og førerens licens eller stat ID på købstidspunktet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com