Hvad er den arvelige komponent af Diabetes?

01/26/2014 by admin

Ifølge den amerikanske Diabetes Association (ADA), har 23,6 millioner amerikanske børn og voksne eller 7,8 procent af befolkningen, diabetes. Sammen med miljørisici er der en arvelig komponent til diabetes.

Betydning

Sukkersyge er en tilstand, hvor dit blod sukker, eller glucose, bliver for højt, hvilket kan føre til mere alvorlig sygdom som nyreskader.

Typer

Der er to hovedtyper af diabetes. Type 1-diabetes opstår, når kroppen ikke producerer insulin. Type 2 diabetes der sker, når kroppen ikke producerer insulin eller bruger det effektivt.

Type1

Ifølge Joslin Diabetes Center er din chance for at udvikle Type 1 ca 10 til 20 gange højere end den generelle befolkning hvis en umiddelbar slægtning har Type 1. Umiddelbare familiemedlemmer omfatter dine forældre, brødre eller søstre.

Type 2 risikofaktorer

Udover arvelighed er der andre risikofaktorer, som forårsager du til at udvikle Type 2-diabetes. Disse faktorer omfatter mangel på motion, fedme, race og alder.

Type 2

Hvis din søskende udvikler Type 2 diabetes, med ingen andre miljømæssige faktorer, har du tre gange større risiko for den almindelige befolkning. Der stiger til 50 procent, når du har en forælder med sygdommen, ifølge Joslin Diabetes Center.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com