Krav til Handicap inventar

02/15/2013 by admin

Krav til Handicap inventar

Krav til handicap inventar er på plads for at sikre, at personer med handicap kan få adgang til og bruge fælles offentlige områder komfortabelt. Når inventar er installeret korrekt, kan de bruges af handicappede personer til at støtte en uafhængig livsstil.

Vand Closet

Anvendelsesområde og tekniske forskrifter anført i ADA Accessibility Guidelines for bygninger og faciliteter, er handicap inventar til et badeværelse at give adgang, brug og sikkerhed. Toiletsædet skal være mellem 17 og 19 inches over gulvet med grab barer monteret bag og sideløbende. Et pissoir bør monteres højst 17 inches over gulvet. Vasken skal ikke mere end 34 inches over gulvet med knæet clearance mindst 29 inches over gulvet. Vandhaner skal være monteret 20 inches eller mindre fra den forreste kant af counter og betjenes med én hånd. Varmt vandrør bør isoleres for at undgå kontakt. Tilbehør i badeværelset, herunder papirhåndklæder, sæbe og andre produkt dispensere, bør monteres med den højeste operationelle del af enheden ikke mere end 54 inches over gulvet.

Offentlige område

Dørhåndtag skal kunne betjenes med én hånd uden at skulle gribe fat og klemme af fingrene eller vrid i håndleddet. Ifølge ADAAG, bør elevator kontrolknapper monteret 54 inches eller lavere på gulvet, så personer i kørestol kan få adgang til dem. Tuden af en drikkefontæne bør være 35 inches eller mindre over gulvet med operativsystemet styrer nær fronten.

Hjælpeansatte inventar

Skiltning er forpligtet til at være tilgængelige og læsbare for dem med vision handicap. ADAAG kræver monteringshøjde at være 60 inches over gulvet og på væggen ved siden af låsen i døren. Visuelle alarmer skal installeres 80 inches over gulvet eller 6 inches under loftet, hvis dette er lavere. Som en teknisk vejledning kræver ADAAG, at lampen en strobe type med en flash sats mellem 1 og 3 hertz. Billedtekster dekodere skal foreligge steder i logi, med fem eller flere værelser efter anmodning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com