Overhead arbejdssikkerhed

02/21/2013 by admin

Konstruktion og industriel arbejde zoner havnen mange typer af sikkerhedsrisici, herunder risikoen for overhead objekter falder på toppen af arbejdstagere. Den amerikanske Occupational Safety and Health Administration (OSHA) har sikkerhedsstandarder på plads til at holde bygningsarbejdere sikre fra overhead genstande og materialer.

Funktioner

Tungt udstyr, maskiner og materialer kan falde, hvis arbejderne ikke hejse eller betjene dem ordentligt. OSHA, at arbejdsgiverne skal inspicere kroge og hejser kæder regelmæssigt for at sikre de er sikkert fastgjort og delene er ikke løs. Hvis arbejderne bruge reb til at hejse objekter, skal de også inspicere disse reb for tegn på flosser eller slid og ælde.

Forebyggelse/løsning

Arbejdstagere skal beskytte sig med personlige værnemidler til at minimere skader, hvis faste genstande eller materialer, der tilfældigvis falder på dem. Hårde hatte, eksempelvis beskytte arbejdstagernes hoveder fra skade. Når du arbejder i nærheden af kraner, hæld varmt smeltet materialer, skal arbejdstagere geare op med tøj, der dækker deres hud for at beskytte det fra varm, smeltet materiale, kan spill.

Overvejelser

Bygningsarbejdere er sikrere, når de ikke arbejder direkte under maskiner, der bevægelige objekter. Arbejdsgiverne skal etablere sikre zoner i byggepladser, så arbejdstagere kan holde sig ude af vejen for flyvende eller faldende objekter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com