Betingelser, der forårsager frossen skulder

08/29/2013 by admin

Den gode nyhed om frossen skulder? Selv uden medicinsk intervention vender betingelsen som regel sig inden for to år. Den dårlige nyhed? Flere betingelser kan forårsage frossen skulder, også kendt som klæbemiddel capsulitis.

Almindelige årsag

Frossen skulder opstår når bindevæv, eller "kapsel," omslutter din skulderleddet mister elasticitet. Denne "indefrysning" høj grad reducerer vifte af bevægelse i de angrebne arm og skulder.

Idiopatisk

Sommetider kan ikke læger lokalisere en underliggende årsag til frossen skulder. Denne idiopatisk diagnose betyder blot, at de klassiske årsager til frossen skulder ikke synes at eksistere i patienten.

Dårlig kropsholdning

Nogle læger spekulere at en levetid på "rundskuldret" levende kan resultere i en gradvis ophobning af arvæv omkring skulderleddet.

Hormonelle forandringer

Fordi omkring 70 procent af frossen skulder patienter er kvinder, mest over 40, forskere mener, at hormoner spiller en vigtig rolle i tilstanden. I sådanne tilfælde vises udviklingen af selvklæbende capsulitis til at falde sammen med starten af overgangsalderen eller perimenopause.

Skader

Ikke overraskende, kan enhver skade resulterer i langvarig tab af bevægelse forårsage bindevæv i området skulder til at stramme og tykkere gennem ude. Faktorer, der fører til stilstand i området omfatter en brækket arm, rotator cuff skade eller slagtilfælde.

Autoimmun sygdom

Flere betingelser synes at resultere i den sekundære komplikation af frossen skulder. De fleste af dem falder ind under klassificering af autoimmune sygdomme, herunder diabetes og thyroidea lidelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com