Hvordan man laver en armbånd ud af en Vintage flettet bælte

09/21/2013 by admin

Hvordan man laver en armbånd ud af en Vintage flettet bælte

En tidløs og almindeligvis ses tilbehør, "vintage" flettet læderbælte kan ses stadig i dag i mange en tøj shop sammen med Kaki bukser og ofte gange, herretøj. Disse seler ikke er så attraktive som de er funktionelle, når den bæres i taljen, men du kan tilpasse dem til andre modetilbehør, at accent din boheme stil. At vide, hvordan man slår en vintage flettet læderbælte til et armbånd eller armbånd, giver dig mulighed for at eksperimentere med eco-mode og hippie-chic udseende.

Instruktioner

• Tag fat i slutningen af det bælte, der er indsat i spændet. Måle ned syv inches og skære. Holde udgangen du holder.

• Klem en tynd streg af hot lim langs de afhuggede slutningen af 7-tommer strimler af flettet læder.

• Indsæt den limede ende i slot af en rektangulær kæde bale konstatering. Vælg en, der måler 1 tomme bred og 1/2 tommer tyk med en gap-åbning. Tvinge limet slutningen af læderet til det fast og holde det på plads i et minut. Hvis strimlen af læder ikke passer, skære det ned omhyggeligt med saks og reglue det indtil det passer. Gentag dette trin med anden enden og en anden bale konstatering.

• Fjerne alle undtagen én kæde link fra hver ende af flettet læderrem. Disse links dingle fra begge ender af baller resultaterne. Forlade et ring link i hver ende.

• Sikre en lås efter eget valg til den ene ende af læderrem, koble den loopes side af låsen til de resterende kæde link. Presse det på plads med tang til at stramme ringene. Tilslut låsen til linket ring på anden siden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com