Minimumsventilation krav for kemisk oplagring

09/10/2013 by admin

Kemikalier skal opbevares efter sikkerhedskrav og hvad deres kemiske sammensætning er. Farlige kemikalier såsom syrer skal opbevares med mere pleje end ikke-slibende kemikalier. Kemikalier, der er giftige ved indånding skal opbevares i lufttætte beholdere i områder, der opfylder minimumsventilation krav fastsat af regeringen for personlige og offentlige sikkerhedsspørgsmål.

Naturlige luft

Alle lagerbygninger og kabinetter skal have en form for naturlig ventilationssystem. Disse lagerområder kan bruge nogen form for inlet lufthuller, der fremmer naturlig ventilation. Disse ventilationskanaler skal give én kubikfod per minut per kvadratfod af gulvet eller hylde plads af ventilation til at opfylde minimumssikkerhedskrav. Alle ventilationsåbninger bruges i disse systemer er forpligtet til at have en individuel løftestang, der kan justeres for at give mulighed for maksimal luft flow. Disse ventilationskanaler bør også være udstyret til at holde fugle og andre dyr ud.

Termostat

Alle kemiske lagerområder bør være udstyret med en elektrisk opvarmning og afkøling ordning at holde kemikalier på deres optimale temperatur for sikker opbevaring. Termostaten skal kunne styre temperaturen i et interval mellem 50 og 90 grader F i gennemsnit. Kemikalier, som kræver kølelager bør have en termostat, der går 50 grader under nul og bør være udstyret til at fungere ordentligt i de koldere temperaturer. Alle termostater bør blive rigget med en automatisk tænding for temperaturer på eller over 536 grader F.

Aircondition

Elektriske klimaanlæg kan lette ventilation for kemiske lagerområder. Disse klimaanlæg er forpligtet til at have en beskyttende belægning anvendes på alle udsatte overflader og fungerende dele, der vil holde dem sikkert fra korrosion fra kemikalier. Klimaanlægget skal være vurderet som eksplosionssikre regering før brug i en kemisk lagerområde og godkendes til anvendelse i farlige steder. For at opfylde kontrol minimumskravene klimaanlægget skal have en indvendig pære og en udvendig termostat at funktioner justerbar temperaturindstillinger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com