Alternativ til Metformin

08/12/2013 by admin

Dagens No. 1 ordineret lægemidler til noninsulin-afhængig diabetes (type 2 diabetes) er Metformin, som sænker unormalt høje niveauer af blodsukker. Da lægemidlet metaboliseres i nyrerne, men har det været kendt at forringe organer funktionalitet ved fortsat brug. Metformin kan også forårsage unormalt lavt blodsukker eller en farlig ophobning af mælkesyre i blodet. Hvis disse spørgsmål er af interesse for dig, tale med din læge mere naturlige måder af kontrollerende glukose i blodet.

Chrom

Efter at have spist et måltid, der indeholder kulhydrater (pasta, brød, chips, kartofler, pie, cookies, etc.) udskiller raske organer naturligt et hormon kaldet insulin, som flytter sukker (glukose) fra blodet ind i cellerne for konvertering til energi. Celler af mennesker med nedsat glukose metabolisme, men er ikke følsomme over for insulin og derfor ikke vil acceptere glukose effektivt, at skabe en uønsket stigning i niveauet af cirkulerende blod sukker.

Mineralet chrom åbner glukose receptor sites, ligesom en nøgle åbner en dør. Insulin kan nu gøre sit job og usher glukose lige inde i cellen. For diabetes blodsukkerkontrol, overveje at supplere din kost med op til 200 mcg af chrom, tre gange om dagen. Tage chrom med fødevarer, der indeholder vitamin C (orange juice, jordbær, grøn peber) at styrke absorption, men ikke med mælk, som hæmmer det. A--- og ønskeligt---fordel af chrom er dens evne til at reducere cravings for sukker, da cellerne er nu tilfreds med hvad de er ved at blive træt.

Kanel

Den samme krydderi, der øger smagen og lugten af æbletærte kan også hjælpe lavere blodsukker. Meget ligesom chrom kan kanel insulin til at transportere glukose forbi mindre-end-indbydende receptor websteder og ind i cellerne, hvor det vil blive sat til god brug. I "YOU: Staying Young," Michael Roizen og Mehmet Oz anbefale blot halv teskefuld pr. dag at øge insulin modtagelighed af 50 procent eller mere. Overbrusning kanel på havregryn, er omrøring det i hytteost eller flavoring varm te tre nemme måder at tilføje mere krydderi til dit liv.

Gymnema Sylvestre

Denne ayurvediske urter hjemmehørende i Indien fungerer anderledes end chrom og kanel. I stedet for sensibiliserende insulin receptor websteder, gymnema sylvestre hæmmer i det mindste nogle af stivelse og sukker i et måltid fra nogensinde at blive absorberet i tarmen. I stedet, er de simpelthen gik langs som affald. Sundhedseksperter advarer, at gymnema sylvestre sandsynligvis ikke vil erstatte Metformin helt, selv om. Stadig, 150 mg to gange om dagen kan eventuelt lavere effektiv dosis nødvendig for at holde blodsukker på et sundt niveau.

Bukkehorn

Hader tanken om en low-carb diæt? Derefter er bukkehorn din urt, da det kan slå de fødevarer, du nyder mest til en "langsom carb" måltid. Faktisk hæmmer en enestående supplement fremstillet af Bukkehorn kaldet FenuLife frigivelsen af sukker til blodbanen bedre end de fleste opløselige fibre. Tage 1 gram af FenuLife for hver 50 gram kulhydrater, og du vil sænke det glykæmiske indeks (GI) af at fødevarer af 6 enheder, ifølge producenten. Kig efter FenuLife i helsekost butikker eller på SwansonVitamins.com.

Motion og kost

En 30-minutters gåtur efter middagen vil hjælpe med at flytte sukker fra blodet ind i cellerne, så du får mere energi til resten af aftenen. Resultaterne vil være målelig med din glucose meter i timen når du vender hjem.

Spis en kost fuld af fiber også understreger fødevarer gerne æbler, bønner, nødder, havregryn og fuldkorn. Hvis du i øjeblikket bruger Metformin, ikke stoppe med at tage det uden først at konsultere en læge, der kender din sygehistorie.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com