Tegn & symptomer på højt Calcium niveauer i blodet

09/18/2016 by admin

Tegn & symptomer på højt Calcium niveauer i blodet

Forhøjet kalcium er en bekymring, fordi dette problem antyder muligheden af en underliggende medicinsk tilstand som kræft. Mayo Clinic siger højt calcium niveauer er en indikation af lungekræft, brystkræft eller andre former for kræft i blodet. Dog ikke være bange indtil du får flere oplysninger fra din læge. Nogle medikamenter kan også forårsage en person at have høj calcium niveauer i hendes blod.

Kvalme

Den medicinske betegnelse for høj blod calcium er hypercalcæmi og der er en række betingelser og andre faktorer, der kan forårsage en person til at udvikle dette problem. Tegn og symptomer variere, afhængigt af personen. Ifølge webstedet virtuelle medicinsk er kvalme et tegn på høje niveauer af calcium i blodet. Højt calcium niveauer forstyrre appetitten og hvordan en person føler sig når han spiser. Dehydrering kan også placere i resultatet fordi drikke væsker kan også bringe på kvalme hos mennesker, der har denne betingelse.

Increaced urin Output

Ifølge den virtuelle medicinsk Center hjemmeside er øget urinproduktion et andet symptom på højt calcium niveauer i blodet. Nyrerne kamp for at behandle den overskydende calcium og andre problemer såsom nyrer smerter, sten eller nyresvigt kan opstå. Nyrerne blive overanstrengt og træthed sæt i.

Knoglesmerter

Virtuel medicinsk Center hjemmeside siger også, at knoglesmerter er endnu et tegn på for meget calcium i blodet. Højt calcium niveauer påvirker den normale procedure for knoglemineralisering. Kroppen har brug for passende doser af calcium til at opbygge stærke knogler, men gerne med andre næringsstoffer, alt for meget af det gode kan være dårligt. Hvis kroppen beskæftiger sig med mere calcium end det kan håndtere, slutningen resulterer i knoglesmerter. Dette er grunden til, at mennesker med kræft i brystet eller lunge lider med smerter i andre områder af deres krop.

Forvirring

Forhøjet kalcium kan også forårsage en person til at blive meget forvirret, fordi den overskydende calcium resulterer i hjernetåge. Hjernen fungerer ikke som det burde, fordi den overskydende calcium påvirker impuls transmission fra hjernen til nerverne. Medicin kan hjælpe på andre områder, men de kan også forværre dette problem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com