Virkninger af THC brug

04/04/2013 by admin

Virkninger af THC brug

Tetrahydrocannabinol, også kendt som THC, er de vigtigste kemiske findes i marihuana. Når er røget marihuana, THC passerer hurtigt lungerne og ind i blodbanen som derefter bærer kemisk til andre dele af kroppen. THC virker på cannabinoidreceptorer i hjernen, hvilket i sidste ende fører til følelsen af at være "høj." Virkninger af THC brug kan være mere eller mindre afhængigt af administration, oplevelsen af brugeren og sårbarhed over for psykoaktive virkninger.

Psykologiske

THC kan forårsage fejlagtige opfattelser, koncentrationsbesvær og problemer med problemløsning. THC har også vist sig at forårsage problemer med hukommelsen og problemer med indlæring. Disse virkninger kan vare i dage eller uger, afhængigt af hvor meget blev brugt. Mennesker, der bruger marihuana har højere satser af angst, depression og endda skizofreni. I nogle tilfælde, kan en person opleve hallucinationer og desorientering, hvilket kan gøre ham føle sig paranoide.

Fysiske

Ifølge den nationale Institut for stofmisbrug, marijuana øger pulsen med 20-100 procent kort efter rygning og stigningen kan vare op til tre timer efter brug. Denne stamme på hjertet forårsager en øget risiko for hjerteanfald i marihuana brugere. Ryge marihuana kan forårsage øvre luftvejsproblemer, såsom kronisk hoste og hyppige lungeinfektioner. THC eller marihuana kan også påvirke de områder af hjernen, der styrer bevægelser og kan reducere koordinering.

Bivirkninger kortsigtede og langsigtede

De kortsigtede virkninger omfatter for det meste problemer med hukommelse og indlæring. Folk vil have svært ved at koncentrere og reduceret hånd-øje koordination. THC vil hidføre brugeren at tabe følelse af tid og rum. Virkninger af THC brug kan begynde inden for få minutter ved at bruge og kan have resterende effekter for op til 24 timer. Hvad angår de langsigtede virkninger er der i øjeblikket ingen kendte tilfælde af overdosering på THC og ingen rapporterede dødsfald knyttet direkte til dens anvendelse. Selvom rygning marihuana indfører kemikalier til lungerne og kan forringe lungefunktionen, betyder meget som røgtobak. Kronisk brugere af marihuana kan udvikle en tolerance over for stoffet og endda blive afhængige af dens virkninger.

Lægemidler

THC eller marihuana har været brugt i århundreder til at behandle sygdomme og symptomer hos patienter. Inden for moderne lægevidenskab bruges THC som et smertestillende mindske smerter. Det har også været anvendt til behandling af kræftpatienter, der lider af kronisk kvalme og opkastning. Mennesker, der lider af grøn stær har vist fremgang i deres tilstand med lægemidler marihuana brug. Medicinsk marihuana med THC har også været en succes i behandling af patienter med Tourettes syndrom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com