Hvordan du holder dit sind sund

04/02/2013 by admin

Hvordan du holder dit sind sund

Lige så vigtig som fysiske sundhed dit sind spiller en stor rolle i din følelsesmæssige og mentale sundhed. Alle tre faktorer er virkelig forbundet med hinanden. Hvis dit sind er usundt kan blive ramt din fysiske og følelsesmæssige tilstand.

Instruktioner

• Holde dit sind stimuleret. Hvis du er på et sted, hvor du gør ikke føles som din bruger din hjerne tror, grund eller arbejde hen imod noget, der er et meget farligt sted at være. Lede efter måder at bruge dit sind. Det kunne være noget så simpelt som krydsord, læse en bog eller reasearching et nyt emne. Det er én ting, der er meget svært for ældre mennesker med få aktiviteter, men vigtigste er at have noget, der kan arbejdes på dagligt, som kan stimulere din tankeproces og holde dig alert.

• Fokus på positive ting i verden omkring dig. Der er mange ting, der kan synes mørke og doom og forårsage vores hjerner næsten have en overbelastning. Der er virkelig kun så meget nogen kan håndtere på én gang. Lav en liste over ting, du ser frem til, at din taknemmelige for, og at du kan sætte pris på i dit liv.

• Udsæt ikke, dine tanker og sind til ting, der er usundt. Der ting, der kan være vanedannende som udgør en trussel mod dit potentiale i, hvordan du fungere på en daglig basis. Disse ting kan krybe ind når du er vulnerbale og det mindste forvente dem at være i stand til at overtage dit liv og sind. Eksempler kan være alt fra pornografi, vold, narkotika eller selv usunde mønstre i dit liv, der holder dig fra at leve rigeligt.

• Blive involveret med dem omkring dig i dit samfund eller familie. Hvis det er muligt forsøge at have ting, der kræver din opmærksomhed og engagement. For at have aktiviteter i som du kan kommunikere og participlate i på en ugentlig basis er sund og en vidunderlig måde at bruge dit sind og holde dig sund.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com