Hvad er farerne ved forlader din bærbare computer på skødet?

04/21/2010 by admin

Hvad er farerne ved forlader din bærbare computer på skødet?

Mens skødet er et praktisk sted at sætte din laptop eller arbejdsbog computer, er det ikke altid den bedste løsning. Hvis det er muligt, Placer din bærbare computer på et fladt og hårdt underlag som en counter eller bordplade. Hvis du skal bruge dit skød, gøre så sparsomt fordi risikoen for at holde din computer på dit skød ikke er værd bekvemmeligheden.

Forbrændinger

Ved hjælp af din bærbare computer på dit skød ofte kan føre til hud brandsår og misfarvning på grund af den øgede temperatur. Medicinske rapporter henvise til dette som "ristet hud syndrom", som opstår, når nogen ofte udsætter deres hud for høje temperaturer. I en undersøgelse oplevet en mandlig ristet hud syndrom efter bruge sin bærbare computer på skødet i over seks timer om dagen mens temperaturerne nåede op til 125 grader Fahrenheit. Resultater på huden er svarende til en person, der har udsat deres hud udførligt for solen uden beskyttelse.

Mandlige fertilitet

Mænd, der placerer en laptop på deres lår risiko Testikulær dysfunktion på grund af varmen overføres fra den bærbare computer ned mellem lårene hvor det når pungen. Forskerne konstatere, at en stigning i temperaturen i pungen så lidt som en grad Celsius konsekvenser testikel funktion med op til 40 procent. I den undersøgelse, ved Stony Brook University, så mænd, der havde en laptop, afbalanceret på deres omgange i en time en gennemsnitlig stigning fra 2,6 til 2,8 grader Celsius i scrotalt temperatur.

Overophedning

Din bærbare computer kan overophede, hvis du bruger den på skødet, hvor det ikke kan få ordentlig ventilation til at sprede varmen. Da komponenterne i en bærbar computer er så tæt på hinanden, når de alle arbejder på en gang bygger varme hurtigt inde i sagen. Fans kan køle komponenterne nok til at holde dem opererer, men over tid overophedning beskadiger elektroniske komponenter. Altid bruge din bærbare computer på en flad overflade, der ikke blokere vents og blæsere eller bruge en afkøling pad nedenunder.

Graviditetsgener

Selv om bruger en bærbar computer på skødet ikke udgøre en umiddelbar risiko for et foster i udvikling, kan den akavede stilling forårsage ubehag i den nedre ryg eller håndled. Minimere ubehag ved at bruge den bærbare computer med korrekt kropsholdning.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com