Kliniske psykologer & Depression

03/07/2010 by admin

Kliniske psykologer & Depression

Kliniske psykologer er uddannet til at vurdere og behandle psykiske lidelser. Interventioner fokusere på at fastlægge den mest effektive fremgangsmåde behandling afhjælpe følelsesmæssig nød og vende tilbage en patient til hans eller hendes sundt niveau af funktion. Mange kliniske psykologer arbejder med patienter til behandling af depression, en medicinsk sygdom, der kan påvirke både sind og krop.

Definition

En klinisk psykolog er en mental sundhed professionel, der er uddannet og licens i teorier om psykisk dysfunktion og behandling af disse handicap og sygdomme. Kliniske psykologer fuldføre en videregående uddannelse i dette speciale ud over omfattende praktisk træning. Kvalifikationer og krav til licensering som klinisk psykolog bestemmes af American Psychological Association.

Rollen som en psykolog

En psykolog er en mental sundhedspleje udbyder specifikt uddannet i udredning og behandling af psykiske lidelser og sygdomme. En psykolog vil typisk vurdere behov for en ny klient inden du foretager en behandlingsplan. Behandlinger kan omfatte individuelle, gruppe eller familie psykoterapi.

Behandlinger for Depression

Psykologer vil ofte foreslå et kursus for psykoterapi behandling for patienter med depression. Dette omfatter ofte individuel og gruppe psykoterapi, med fokus på behandling af og overvinde depressive tendenser. En teknik, der bruges ofte er kognitiv adfærdsterapi, som hjælper patienter identificere og ændre specifikke mål opførsel, som bidrager til depression.

Misforståelser

Den mest almindelige misforståelse er, at kliniske psykologer er læger. Kliniske psykologer hold ph.d.-grader i psykologi og de er licenseret fagfolk, men de har ikke medicinsk grader, og de kan ikke skrive recepter til medicin. Psykiatere er professionelle med medicinske licenser, som også har juridisk bemyndigelse til at skrive recepter.

Fordele

Ifølge American Psychological Association, de fleste eksperter enige om, at behandling med en kvalificeret psykolog kan tilbyde en klient den interpersonelle støtte og egenomsorg viden til at administrere en sygdom som depression. De fleste fagfolk er enige om, at medicinsk behandling for depression, herunder psykotrope medicin, kan være nyttige, men de rådgive, at patienter kombinere denne behandling med person eller familie rådgivning med en kvalificeret psykolog eller mental sundhedsprofessionel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com